Love Island Beeld © Love Island

Islander moet na 24 uur in Love Island-villa al koffers pakken

18 september 2020 11:50

In 'Love Island' werkt de tijd anders. Zo kun je er binnen één dag stapelverliefd worden op iemand, maar je kan ook na 24 uur alweer naar huis worden gestuurd. Precies dat is wat er gisteravond gebeurde in de villa.

"Het is gewoon kort"

En dat terwijl het Love Island-avontuur van Merel zo lekker begon. Niet alleen mocht de dame op date, ook wist ze een avond in de geliefde Hideaway te scoren. Toch gaan uiteindelijk tortelduifjes Mattheüs en Raphaëlla er met de prijs vandoor. Misschien dat Merel er toch iets meer werk van had moeten maken, want na de romantische nacht is het alweer tijd voor een herkoppeling - en niet zomaar een. Holly en Viktor laten weten dat de dame die als laatste overblijft direct haar koffers moet pakken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island komt met enorme plottwist

Voor Imen, Lisa en Joan hebben de presentatoren beter nieuws. De drie dames zijn het populairst bij de kijker thuis en mogen daarom als eerste kiezen. Imen gaat natuurlijk weer voor Remco, Joan voor haar Mert en Lisa geeft Yoram een kans. Daarna is het aan de heren om hun keuze te maken. Felip is als laatste aan de beurt en moet de knoop doorhakken: gaat hij voor Merel of toch Charlotte? De gespierde hunk besluit zijn hart te volgen en Charlotte te kiezen, die al vlindertjes voor hem voelt.

Dat betekent automatisch dat het avontuur van Merel er na amper 24 uur alweer opzit. "Het is gewoon kort", laat ze weten wanneer ze in de armen valt van de andere Islanders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabiënne hoopt dat Joan en Mert Love Island gaan winnen

Alsof het allemaal nog niet dramatisch genoeg is staat er iets groot te gebeuren dat de villa op zijn kop zal zetten: Casa Amor! Als dat maar goed gaat…

Love Island zie je elke dag om 21.30 uur bij RTL 5 en om 20.30 bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga is nieuwe voice-over van Love Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!