You Beeld © Beth Dubber/Netflix

Eindelijk goed nieuws over het derde seizoen van You

18 september 2020 12:51

Waar het tweede seizoen van 'You' vorig jaar nog als een kerstcadeautje op Netflix werd gedropt, zit dat er voor het derde seizoen van de serie niet in. De opnames werden tijdelijk stil gelegd, maar nu is er eindelijk een lichtpuntje: dit najaar gaan de opnames weer van start. Dat meldt 'Ladbible'.

"Maar er staat haar een hoop te wachten"

Ondanks dat het derde seizoen van You flinke vertraging heeft opgelopen, bewijst Netflix maar weer eens dat van uitstel niet altijd afstel hoeft te komen. In november gaan de opnames weer beginnen. De release staat voor het najaar van 2021 gepland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Halle Barry krijgt miljoenen voor Netflixdeal

Een van de makers van de serie heeft al een tipje van de sluier opgelicht over het derde seizoen. Aan het einde van seizoen twee leren we namelijk voorzichtig Joe's (of Wills) nieuwe buurvrouw kennen. Volgens Sera Gamble, co-creator van de serie, leren we haar in het derde seizoen echt kennen, zo legt ze uit in een videogesprek met hoofdrolspeler Penn Badgley.

Kijkers van de serie kregen nog niet zoveel te zien van deze nog onbekende buurvrouw en dat heeft een goede reden. Sera legt uit: "Het is vrij duidelijk dat we de buurvrouw nog niet in beeld konden brengen, omdat we nog geen actrice voor deze rol gecast hadden. Maar er staat haar een hoop te wachten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-baas: 'Series van Harry en Meghan worden episch'

In You volgen we Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley (33). Waar hij de eerste paar minuten nog de ideale schoonzoon lijkt te zijn, slaat dat beeld snel om. Hij is een stalker die niet terugdeinst voor een moordje meer of minder. In het tweede seizoen vindt hij het tijd voor een nieuwe identiteit en noemt hij zichzelf Will Bettelheim. Als snel blijkt dat een vos wel zijn haren kan verliezen, maar niet zijn streken...

De spannende serie You kijk je op Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!