Beeld © ANP

Gedrag van Ellen DeGeneres is 'onacceptabel', aldus Warner Bros

18 september 2020 14:34

Directeuren bij Warner Bros hebben zich uitgesproken over Ellen DeGeneres (62) , melden Amerikaanse media. Haar talkshow, die onder het bijbehorende WarnerMedia valt, ligt onder vuur nadat meerdere ex-medewerkers uitlatingen deden over de ongezonde werksfeer.

"Deze teams zijn een veilige haven waar alle zorgen geuit kunnen worden"

Ann Sarnoff, directeur van Warner Bros, schrijft in een memo dat ze personeelszaken, de studio en het juridisch team verantwoordelijk maakt om klachten op te vangen. "Deze teams zijn een veilige haven waar alle zorgen geuit kunnen worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres gaat aantijgingen bespreken in eigen talkshow

Ook de directeur van WarnerMedia Jason Kilar heeft gereageerd. "Ik ben zowel bezorgd als teleurgesteld door de berichtgeving over (Ellens) patronen van onacceptabel gedrag," schrijft hij in een mail aan zijn personeel die in handen is gekomen van BuzzFeed News.

Na de beschuldigingen volgde een onderzoek en werden meerdere producenten ontslagen. De talkshow van Ellen DeGeneres is vanaf komende maandag terug op televisie "Ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan en terug in de studio te zijn", zei Ellen eerder. "En ja, we gaan het erover hebben."

Alles over aantijgingen richting Ellen DeGeneres zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!