Beeld © William Rutten

Dít is de winnaar van The Voice Senior

18 september 2020 23:09

Het heeft even geduurd, maar de kijker heeft bepaald. Niemand minder dan Henny (team Frans) mag zichzelf dit jaar de winnaar van 'The Voice Senior' noemen. En dit grote nieuws werd vanavond bekend gemaakt in de uitzending van Jinek.

"Ik ben er zo ongelooflijk trots dat hij op zo’n fantastische manier het Nederlandse lied vertegenwoordigt”

"De jongste is 62, de oudste had zijn vader kunnen zijn. Maar wat ze met elkaar delen is de liefde voor muziek! Vier teams, acht kandidaten, dit is de finale van The Voice Senior." Zo begint Martijn Krabbé de aflevering van de bloedstollende finale van het welbekende zangprogramma. De kijker zit tot het einde op het puntje van hun stoel, maar uiteindelijk heeft het publiek toch voor hun favoriet kunnen kiezen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

De twijfel slaat toe bij Angela in finale The Voice Senior

Het was een bijzondere aflevering van The Voice Senior. De aflevering is namelijk opgedragen aan de oud-finalist Steve Yocum. Onlangs werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse jazzmuzikant op dinsdag acht september is overleden aan de gevolgen van leukemie. Jarenlang trad Steve op als succesvol trombonist in dé jazzstad bij uitstek, New Orleans. Speciaal voor de liefde kwam hij naar Nederland. Vorig jaar schopte de muzikant het tot de finale van The Voice Senior, nadat het Nederlandse publiek en de jury fan werden van zijn zangtalent. Steve is 69 jaar geworden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!