Beeld © AVROTROS

Molloten weten het zeker: 'Horace keert terug in Wie is de Mol?'

21 september 2020 12:00

Het was wellicht een van de raarste eindes van 'Wie is de Mol?' in jaren. De kijkers zagen hoe de deelnemers werden gescheiden van elkaar en ook de eliminatie van Horace verliep anders dan gebruikelijk. Reden genoeg voor de Molloten om van een ding zeker te zijn: Horace keert gewoon weer terug in het spel.

"Ik denk dat we Horace nog wel terug gaan zien"

Het zal niet de eerste keer zijn dat een deelnemer een kans krijgt om terug te keren in het spel. Eerder kreeg Ron in 2018 al de kans om verder te spelen, maar zijn medekandidaten gunden hem dat niet. Maar volgens Molloot der Moloten Gido Verheijen bestaat er een reële kans dat Horace gewoon weer een comeback maakt, zo legt hij uit in zijn nieuwste YouTube-video. Het lijkt erop dat de makers een ode doen aan een van de executies uit het WIDM-seizoen van 2013. Ook toen werden de kandidaten weggestuurd na het zien van hun groene scherm.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze WIDM-hint wijst erop dat Nikkie de Mol is

Ook het einde van de aflevering is volgens Gido erg verdacht. De combinatie van de zwarte busjes met de tekst 'wordt vervolgd' lijkt reden genoeg om aan te nemen dat Horace weer terugkeert in de vierde aflevering. "Ik denk dat we Horace nog wel terug gaan zien. Wellicht alleen maar tijdens de eerste opdracht van de volgende aflevering", legt hij uit.

Hoewel de kans dus aanwezig is dat Horace terugkeert in Wie is de Mol?, is de kans wel erg klein. We gaan er maar vanuit dat hij er niet met de pot vandoor gaat, die flinke bedragen kan bevatten. Oud-winnaars lieten onlangs aan RTL Boulevard weten wat ze met al dat geld hebben gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgens deze theorie is Ellie Lust de volgende WIDM-afvaller

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!