Tygo Gernandt Beeld © ANP

Tygo Gernandt waant zich weer in GTST

22 september 2020 13:13

Tygo Gernandt (46) schittert momenteel als mogelijke Mol in 'Wie is de Mol?', maar bewijst maar weer eens dat hij zijn sporen in televisieland al dubbel en dwars heeft verdiend. De acteur is in de oude doos gedoken en deelt een schattig kiekje van enkele - toen nog piepjonge - collega’s.

"Toen waren we al Wie is de Mol? aan het voorbereiden"

Al in 1991 was Tygo in het fictieve dorpje Meerdijk te vinden. Hij had destijds een gastrol te pakken in de Goede Tijden, Slechte Tijden en blikt daar nu met weemoed op terug. Op zijn Instagram deelt hij een kiekje waarop een bijna onherkenbare Tygo te zien is. Op de foto zien we de destijds 16-jarige Tygo schitteren naast Fedja van Huêt en WIDM-collega Horace Cohen. 'Toen waren we al Wie is de Mol? aan het voorbereiden', schrijft de acteur erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tygo Gernandt waarschuwt fans voor oplichtende copycat

Zijn volgers gieren het uit om de jonge broekies op de foto. ‘Jullie lijken wel 12’, schrijft eentje. ‘Toen al knappe kerels’, vervolgt een andere volger.

Goede Tijden, Slechte Tijden zorgt al 30 jaar voor de nodige cliffhangers en in Goede Tijden, Zomer Tijden blikken we terug op de afgelopen decennia. Zo kijkt Victoria Koblenko met weemoed terug op haar tijd in de soap, dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Molloten weten het zeker: 'Horace keert terug in Wie is de Mol?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!