Melissa Benoist in 'Supergirl' Beeld © The CW

Supergirl na zes seizoenen van de buis

23 september 2020 01:47

Het komende, zesde seizoen van stripverfilming 'Supergirl' is het laatste. Dat heeft de Amerikaanse zender The CW dinsdag bekendgemaakt.

"Het is een understatement als ik zeg dat het een eer was dit iconische personage neer te zetten"

De opnames voor het vijfde seizoen van Supergirl werden in maart stilgelegd, waardoor de laatste aflevering van die reeks nooit is gemaakt. De productie van het zesde seizoen stond toen al op losse schroeven, omdat hoofdrolspeler Melissa Benoist in maart aankondigde dat ze haar eerste kindje verwacht. Volgens Deadline beginnen de opnames begin volgende maand in Vancouver, maar worden eerst de scènes zonder Melissa opgenomen zodat zij zich pas later op de set hoeft te melden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Supergirl-koppeltje verwacht hun eerste kindje

Op Instagram liet de actrice dinsdag weten dat ze trots is op de impact die de serie heeft gehad op jonge meisjes. "Het is een understatement als ik zeg dat het een eer was dit iconische personage neer te zetten. Het gevoel dat de show invloed heeft gehad op meisjes over de hele wereld is met geen woorden te beschrijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Supergirl-actrice beschuldigt ex van mishandeling

Supergirl, het nichtje van Superman dat net als hij speciale gaven heeft, had ook impact op Melissa zelf. "Ze heeft me een kracht laten zien waarvan ik niet wist dat ik 'm had. Ze heeft me geleerd om hoop te vinden in de donkerste tijden", aldus de actrice, die eind 2019 naar buiten bracht dat ze in een eerdere relatie slachtoffer werd van huiselijk geweld. "Ze heeft mijn leven beter gemaakt, en daar ben ik eeuwig dankbaar voor."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!