Beeld © RTL

Ryanne van Dorst heeft lachers op de hand in Ranking the Stars

23 september 2020 21:37

Het was weer lachen geblazen in een nieuwe aflevering van 'Ranking The Stars'. Of naja... volgens Ryanne van Dorst (36) was dat allesbehalve het geval. "Wat leuk dat je zoveel dure sterren hebt en bezuinigd hebt op degene die de grappen schrijft", zegt de rockzangeres. Gelukkig voor presentator Paul de Leeuw (58) viel er daarna een lange ongemakkelijke stilte.

"Ik ben de enige in deze hele groep die is besneden dus ik ben dan ook de enige die er geen heeft"

In de nieuwste aflevering van Ranking the Stars zien we dat cabaretier Stefano als eerste naar voren mag komen en antwoord mag geven op de vraag: "Wie is de grootste eikel van de groep?" Voor Stefano was dat in ieder geval vrij snel duidelijk; hij zette zichzelf namelijk op 1. "Ik ben de enige in deze hele groep die is besneden dus ik ben dan ook de enige die er geen heeft", vertelt de kleinkunstenaar. Gelukkig reageert de altijd hilarische Ryanne van Dorst dat zij óók besneden is, dus daarmee is Stefano niet de enige.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Donny Roelvink wordt flink aangepakt in Ranking the Stars

Tijdens deze alweer vierde aflevering zien we een nieuw gezicht, maar ook een aantal oude rotten. Zo zijn Bizzey (35) en Famke Louise (21) ook weer aanwezig. En voor wie de vorige aflevering gezien heeft, is het allang geen geheim meer dat deze twee sterren een heel bijzonder verleden hebben. Bizzey is in Famkes jongere jaren namelijk haar manager geweest. Helaas voor de rapper verbrak Famke deze samenwerking zodat de YouTuber met Ali B samen kon werken. Maar ook dat is inmiddels alweer verleden tijd. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Grappen in nieuw seizoen Ranking The Stars weer op 't randje

In de vorige aflevering was te zien dat de twee Ranking the Stars een goed moment vonden om het een en ander uit te spreken en ook deze aflevering was het weer raak. Zo werd er meermaals aan Famke gevraagd of ze wilde uitleggen of Bizzey een eikel was en ook Bizzey refereerde vaker naar Famke als hij een verhaal over zichzelf aan het vertellen was. Zou er dan toch nog een vlam zijn tussen die twee?

Ranking the Stars is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5 en bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!