Love Island Beeld © Love Island

Casa Amor-Marit drijft Raphaëlla en Mattheüs uit elkaar

23 september 2020 21:53

Casa Amor is pas net begonnen en de eerste nieuwe deelneemster zorgt al voor aardig wat gespuis in het huis. Marit Beets, de Volendamse beauty die onlangs haar entree maakte, heeft als taak het de mannen knap lastig te maken. En dat begint al snel bij Mattheüs.

"Zij vertoonde daar toen ook al heel claimerig gedrag"

Marit maakt in Love Island deel uit van het Casa Amor-team vol bloedmooie vrouwen die het de mannen nóg moeilijker moeten maken dan dat het al is. De brunette heeft een verhaal in petto over Raphaëlla en is dan ook niet bang dit uitgebreid te delen met Mattheüs. Marit en Raphaëlla hebben namelijk allebei meegedaan aan dezelfde Miss-verkiezing op Curaçao en waren daar kamergenoten.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gedumpte Lisa uit Love Island: komst Feline heeft veel veranderd

"Ik heb jullie natuurlijk al een tijdje gevolgd op televisie en wat ik zie is een patroon in hoe zij jou behandeld, vergeleken met een jongen op Curaçao. Zij vertoonde daar toen ook al heel claimerig gedrag", vertelt de Volendamse schone. Helaas voor Raffie was Mattheüs al niet heel zeker van zijn zaak. "Het is wel een bevestiging van waar ik al mijn twijfels over had", vertelt de bruine knapperd. En als klap op de vuurpijl is Fabiënne ook nog eens teruggekeerd via Casa Amor...

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Oude bekende maakt haar opwachting in Casa Amor

Fabiënne is niet de enige die het eiland moest verlaten. Ook Lisa en Filip moesten noodgedwongen het programma verlaten. In Love Check-up vertellen de oud-Islanders wat er is gebeurd na hun vertrek. Is er iets moois opgebloeid tussen hen?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!