The Masked Singer Beeld © RTL

Deze BN'er zit in ieder geval niét in een Masked Singer-pak

25 september 2020 11:27

De meest bijzondere figuren banjeren vanavond weer over het podium in de eerste aflevering van 'The Masked Singer'. Ook dit seizoen is het de vraag wie er nou in de bijzondere pakken zitten. Hoewel de deelnemers allemaal geheim zijn gehouden, weten we wel wie er geen mopje zal komen zingen.

"Ja, ik ben gevraagd voor de versie die op oudejaarsavond wordt uitgezonden"

Schoenmaker blijf bij je leest, dat moet ze hebben gedacht. Waar Angela de Jong normaliter haar vileine pen gebruikt om de meest spraakmakende televisiemomenten onderuit te halen, kreeg ze van RTL de kans om haar zangtalenten te showen. De recensent van het AD vertelde gisteravond in Jinek dat ze wel benaderd is om mee te doen aan The Masked Singer, maar niet voor dit seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo licht tipje van de sluier op over The Masked Singer 2

Angela lijkt namelijk te verklappen dat er een heuse oudejaarsspecial van The Masked Singer in de maak is. "Ja, ik ben gevraagd voor de versie die op oudejaarsavond wordt uitgezonden", aldus Angela. Wie haar binnenkort denkt te herkennen als aap of leeuw, zal bedrogen uitkomen. "Dat ga ik toch niet doen? Nee", aldus een zeer stellige Angela.

De aflevering van Jinek met Angela de Jong is hier terug te kijken. The Masked Singer is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL 4. 

De kandidaten en hun bijzondere pakken staan weer op het punt de kijker te verbazen. Hieronder zie je alvast de eerste beelden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze kandidaten maken beestenboel The Masked Singer compleet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!