Beeld © AVROTROS Wie is de Mol? 25-09-2020

Abrupte eliminatie in Wie is de Mol? had zeer goede reden

29 september 2020 09:04

De test en executie van de vierde aflevering van 'Wie is de Mol?' verliep iets anders dan gepland. Normaal worden de namen één voor één opgenoemd tot de afvaller bekend is, maar deze keer vloog de eerste naam die klonk er meteen uit. In de podcast van 'WIDM' wordt duidelijk waarom.

"Ik voelde dat ik een soort van controle had"

Heb je de laatste aflevering van Wie is de Mol? nog niet gezien? Dan opgelet: hierna volgen spoilers.

Het is over en uit voor Ellie Lust. Haar tweede deelname aan Wie is de Mol? was er een om niet snel te vergeten, en gelukkig vloog de term etherdiscipline de kijker weer om de oren. Toch heeft ze al haar spullen moeten pakken om weer naar Nederland te vertrekken.

Het was flink schrikken voor Ellie en de andere kandidate toen de voormalige politieagent een rood scherm te zien kreeg. "Ik was er kapot van. Echt. Ik zat er zo heerlijk in. Ik voelde dat ik een soort van controle had. Ik had allemaal bondjes en was penningmeester", vertelt Ellie na afloop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vreemde eliminatie Wie is de Mol? zorgt voor onrust bij kijkers

Normaliter wordt de spanning richting de afvaller flink opgebouwd, maar nu was het de allereerste naam die een rood scherm kreeg. "Het was heel wisselend weer. Soms scheen de zon, maar we hebben ook echt plensbuien gehad. Er kwam een enorme bui aan en de executie moest toen plaatsvinden. We moesten ook vrij snel op onze stoelen gaan zitten en ik dacht nog: de eerste die z'n naam hoort, die gaat eruit. En ik hoor Ellie en toen kreeg ik gelijk."

Wie is de Mol? is elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. Alles over dit jubileumseizoen zie je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie lijkt met verspreking in WIDM te bevestigen de Mol te zijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!