Martien Meiland in 'Chateau Meiland' Beeld © SBS/Talpa

Martien Meiland in shock door verrassing van dochters

28 september 2020 21:29

Om hun ouders eens flink in het zonnetje te zetten, besloten Maxime (24) en Montana Meiland (26) een verrassing te plannen. Martien (59) en Erica (56) waren van de zomer namelijk 35 jaar getrouwd en die mijlpaal wilden hun dochters niet zomaar voorbij laten gaan.

"35 jaar geleden, het is wat"

Het was weer beregezellig in Chateau Meiland. Martien en Erica beloofden elkaar 35 jaar geleden eeuwige trouw en daarom vonden Maxime en Montana het tijd voor een verrassing. "Ze zijn natuurlijk drie keer getrouwd, maar we houden dan toch altijd die eerste trouwdag aan", legt Maxime uit. Wanneer dat precies was, weet ze niet. "Ze zijn denk ik 30, 35 jaar getrouwd. 40? Misschien 50." Om het te vieren, besluiten ze een tripje te maken en tijdens de lunch hun ouders te verrassen met een goede fles champagne. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stapelverliefde Maxime Meiland straalt op kiekje met vriend

Of de champagne een goed idee is, weten de Meiland-meisjes niet. Erica kan er namelijk niet zo goed tegen. "Die heet ook wel 'de lama' in Noordwijkerhout, omdat ze heel vaak spuugt", giert Maxime het uit. Eenmaal in het restaurant overvalt het Martien. "Oh, dat was ik vergeten", geeft hij toe. Erica weet nog wel hoe het allemaal precies zit. "35 jaar geleden, het is wat (...) Het is wel heel mooi." Martien vindt het 'ongelooflijk' dat het al zo lang geleden is. "Op de volgende scheiding", proost Maxime nog aan het einde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland laat zich nieuwe coupe aanmeten

Ook de kijkers thuis waren in shock, maar niet zozeer van Maxime en Montana's verrassing.

 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Martien Meiland vindt Yvon Jaspers en BzV 'vréselijk'

Wat ook als een enorme verrassing kwam voor Martien was zijn Televizier Talent-nominatie. De flamboyante kasteelheer staat 'met één been in het graf' en kan het dus nauwelijks geloven, zoals te zien is in de video hieronder.  

Martien: 'Met één been in het graf en tóch genomineerd'

01:58

Kijk hier de aflevering van Chateau Meiland terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!