Beeld © RTL

Pijnlijke gesprekken tijdens Ranking the Stars

30 september 2020 21:18

Je kan er natuurlijk gif op innemen dat het huilen van het lachen wordt als Marc-Marie Huijbrechts (55) naar voren moet komen om zijn antwoorden te geven in 'Ranking the Stars'. Maar niet woensdagavond... De BN'ers moesten antwoord geven op de vraag over wiens leven het best een soapserie gemaakt kan worden en dat haalde nogal pijnlijke herinneringen naar boven.

"Ik heb op dit moment heel veel dramatische dieptepunten, die ik niet wil delen"

Marc zette zichzelf op nummer tien en ging al snel door naar de volgende. Hoe hoger de plek, hoe pijnlijker het werd. Zo werd Jörgen Raymann (54) er even flink aan herinnerd dat hij al meerdere keren failliet is gegaan, genoeg dus voor een soapserie om van te smullen. "Dieper kan je niet vallen", grapt Marc-Marie.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Famke Louise 'wil té graag eikel zijn' in Ranking the Stars

Ook de Nederlandse politicus Henk Krol (70) kwam er niet geheel ongedeerd vanaf. Marc-Marie had hem op nummer drie gezet en terwijl hij dat wilde uitleggen, kwam hij door het lachen niet meer uit zijn woorden. "Je scheurt altijd zo tegen een gevangenisstraf aan", giert de cabaretier het uit. Gelukkig voor Marc kon Henk er ook wel om lachen. 

Voor Gerda Havertong (73) werd het allemaal net iets te veel. "Ik heb op dit moment heel veel dramatische dieptepunten, die ik niet wil delen", vertelt de actrice openhartig. En dan komt de grootste winnaar van deze ronde, die vrijwel unaniem is gekozen: Patricia Paay (71). "In jouw leven is natuurlijk zoveel gebeurd, dat het voor een soap hartstikke interessant is", legt Marc-Marie uit. "Nou wat leuk!", zegt de zangeres verbaasd. Daarna wordt het ook uitgebreid besproken hoeveel mannen Patries heeft gehad in haar leven.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Patricia Paay geeft spirituele bedgeheimen prijs in Ranking The Stars

Ranking the Stars is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5 en bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!