Voor Hetzelfde Geld Beeld © Voor Hetzelfde Geld

Positieve zoektocht verademing voor kijkers Voor Hetzelfde Geld

05 oktober 2020 21:33

Stef en Ingrid wonen op een A-locatie aan de Scheveningse haven, toch kunnen ze die droomboerderij met ruimte voor kleinvee niet uit hun hoofd zetten. Daarom hebben ze de hulp van Natasja Froger (55) en het team van 'Voor Hetzelfde Geld' ingeschakeld. Vinden ze hun droomhuis?

"De landerijen zijn goed, de dieren zijn fantastisch"

Het koppel ziet zelf ook in dat ze op een droomplek wonen met uitzicht over de haven, 'alsof we op vakantie wonen' omschrijven ze het. Maar daar heb je nog geen kippen voor; de grote droom van Stef. Het stel springt nu regelmatig op de fiets om hun moestuintje te bezoeken en het buitenleven smaakt naar meer. Een boerderij in de Achterhoek lijkt ze dan ook wel wat. Hun huidige woning is flink in prijs gestegen, dus hun droomhuis is binnen handbereik. Ze moeten alleen nog de stap durven nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Voor Hetzelfde Geld in de war: 'Dit was niet hun wens'

Ingrid is een echt 'Haags Hopje', maar heeft behoefte aan rust en dieren om zich heen. "Dat is een beetje de droom en toen zei Stef op een gegeven moment: 'Maar dan moet je niet wachten tot je 80 bent'", vertelt ze over hun wensen. Een kwestie nu of nooit dus. 

Als het stel een rondje door Nederland rijdt samen met presentatrice Natasja, blijkt dat je het niet snel fout kan doen bij Ingrid en Stef. De makelaar heeft haar werk goed gedaan en het koppel valt dan ook van de ene in de andere verbazing. Een verademing, als je kijkt naar de klagende koppels dit seizoen, zo vindt ook de kijker op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Tino Martin wordt verrast door zijn grote idool René Froger

Alle drie de huizen die Stef en Ingrid te zien krijgen hebben zo hun charme, maar ze mogen er maar in één proefwonen. Het stel staat dan ook voor een moeilijke keuze. 'Het huis dat past als een jas', omschrijven ze hun keuze voor het eerste huis in Nieuwleusen. "De landerijen zijn goed, de dieren zijn fantastisch. Ik ga oefenen", aldus Ingrid.

Meteen bij aankomst leven de twee helemaal op als ze de dieren begroeten. Ook de bewoners hebben voor een warm welkom gezorgd met appeltaart en een lekker wijntje. En niet alleen het huis, ook de omgeving valt in de smaak. Toch hebben ze nog wel het een en ander aan te merken op het huis, waar ze achter zijn gekomen tijdens het proefwonen. Desalniettemin willen ze graag een bod doen... en die wordt geaccepteerd! Ze moeten nog wel even geduld hebben, want vanaf 1 maart 2021 is hun droomhuis pas officieel van hen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Lieve Frogers tijdens corona extra zwaar voor Natasja

Natasja Froger mag alweer het tweede seizoen van Voor Hetzelfde Geld presenteren en aan RTL Boulevard vertelde ze alles over dit project. 

Voor Hetzelfde Geld zie je maandag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je vooruit op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!