Beeld © AVROTROS

Startdatum nieuw seizoen Wie is de Mol? bekend

05 oktober 2020 17:13

Het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' is inmiddels in volle gang, maar de voorbereiding voor het nieuwe, reguliere seizoen is óók al in volle gang. Sterker nog: de datum van het 21ste seizoen is zojuist bekendgemaakt.

"Welkom in seizoen 21 van Wie is de Mol?"

De makers van Wie is de Mol? moeten alles op alles hebben gezet om het reguliere seizoen te kunnen draaien, maar het lijkt ze gelukt. Op Instagram delen ze nu een filmpje waarin presentator Rik van de Westelaken tegen de nieuwe kandidaten spreekt: "Kandidaten. De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Jullie zullen kennis moeten vergaren over de tegenstander in jullie midden. Daarvoor moeten jullie elkaar beter leren kennen. Wie is te vertrouwen en wie niet? Welkom in seizoen 21 van Wie is de Mol?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opdracht WIDM had er zomaar héél anders uit kunnen zien

De Molloten hoeven niet al te lang te wachten op het nieuwe seizoen, want zoals elk jaar starten de kandidaten in januari met de jacht op de Mol. In welk land de opnames hebben plaatsgevonden of wie de kandidaten zijn, is nog niet bekend. Wie is de Mol? is vanaf 2 januari te zien op NPO 1. 

De reeds afgevallen WIDM-kandidaten deden bij RTL Boulevard hun verhaal, dat zie je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is hét bewijs dat Jeroen niet de Mol is

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!