Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise heeft geen spijt van hashtag: 'Missie geslaagd'

05 oktober 2020 23:13

Vlogger Famke Louise (21) is mentaal kapotgemaakt door alle kritiek op haar optreden in het programma 'Jinek', twee weken geleden. Zij wilde in de uitzending haar deelname aan de actie #Ikdoenietmeermee verdedigen, een initiatief van een groep min of meer Bekende Nederlanders tegen de coronaregels. Maar nadat zij een storm van kritiek kregen, trokken vrijwel alle deelnemers zich terug.

"Ik heb geprobeerd alles niet te lezen, maar je leest het toch"

"Ik ben erg geschrokken van alle reacties", aldus Famke Louise maandag in Jinek. "Ik heb geprobeerd alles niet te lezen, maar je leest het toch. Ik zat voor mijn gevoel met de beste intenties in de uitzending. Maar ik kon mij niet goed verwoorden." Zij stelt dat zij gestrest was in de live-uitzending. "Het is een heel gevoelig onderwerp, en je zit live op televisie met een miljoen kijkers."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

PowNed-reporter Dennis Schouten heeft medelijden met Famke Louise

Zij is wel blij dat zij de onvrede onder jongeren over de coronaregels bespreekbaar heeft gemaakt. Zij noemt haar missie geslaagd, ondanks de hoge prijs die ze ervoor betaalt. Famke Louise gaat samen met IC-arts Diederik Gommers een campagne opzetten om de coronaregels te verdedigen richting jongeren. Gommers heeft sinds een paar dagen dankzij Famke Louise ook een Instagram-account.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise heeft er de buik van vol: 'Ben mijn eigen manager'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!