Beeld © ANP

Alle winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala op een rij

08 oktober 2020 22:39

Waar tout bekend Nederland normaliter in spanning in de zaal zit voor de uitreiking van de felbegeerde Televizier-prijzen, waren dit jaar enkel en alleen de genomineerden aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Toch maakte dat het niet minder spannend. Wij hebben alle winnaars van de felbegeerde prijzen voor je op een rijtje gezet.

Gouden Televizier-Ring

De belangrijkste prijs is zoals altijd de Gouden Televizier-Ring. De makers van Beste Zangers,  Nick, Simon en Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk zaten de hele avond in spanning terwijl Nederland kon stemmen. Uiteindelijk won Over Mijn Lijk. 

Tim Hofman op het podium na het winnen van de Gouden Televizier-Ring.
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Schijf deelt bijzondere post in aanloop Televizier-Gala

Televizier-Ster Presentatrice

In de categorie Televizier-Presentatrice streden Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen om dit felbegeerde beeldje, maar er was maar een die het podium op mocht en dat was Chantal Janzen, voor de zesde keer. 

Televizier-Ster Presentator

Ook bij de mannen was het een spannende avond. André van Duin, Beau van Erven Dorens en Tim Hofman hoopten met dit beeldje naar huis te gaan, maar Tim Hofman is het uiteindelijk gelukt.

Televizier-Ster Acteur/Actrice

André van Duin had een goede avond. Hij was naast de categorie Presentator ook voor een Televizier-Ster Acteur genomineerd. Samen met Angela Schijf en Elise Schaap zat hij te duimen voor de felbegeerde prijs. Uiteindelijk won Elise Schaap.

Televizier-Ster Talent

De genomineerden voor de Televizier-Ster Talent waren dit jaar Bram Krikke, Holly Mae Brood en Martien Meiland. Voor Martien Meiland was het een topavond, hij won dit jaar dit felbegeerde beeldje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de presentatoren van het Gouden Televizier-Ring Gala

Televizier-Ster Online-videoserie

Voor Tim Hofman was het al helemáál spannend. Zijn 'kindje' #BOOS was namelijk ook genomineerd voor een Televizier-Ster Online-videoserie. Samen met Jachtseizoen van StukTV en de vlogs van politievlogger Jan Willem streed hij om een beeldje, maar de winnaar was toch #BOOS.

Televizier-Ster Jeugd

Ook voor de jongeren was er voldoende om naar te kijken het afgelopen. Beestenbrigade, Dropje en H3L dongen mee, maar Beestenbrigade ging er met de winst vandoor.

RTL Boulevard nam vooraf aan het gala een kijkje en sprak met de zenuwachtige genomineerden. Dat zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!