Beeld © RTL

Marc-Marie pakt Henk Krol stevig aan in Ranking The Stars

7 oktober 2020 21:32

De messen waren weer vlijmscherp vanavond in 'Ranking The Stars'. Zo zette Marc-Marie Huijbrechts (55), Henk Krol (70) flink op zijn plek. Maar hij kon zelf ook een standje verwachten van Ranking-veteraan Gerda Havertong (73).

"Maar, dat is je beroep"

De BN'ers moesten elkaar ranken op de vraag: "Wie vinden we als eerste terug in het Witte Huis?" Het is in elk geval wel duidelijk wie we niét terug gaan zien, en dat is Henk Krol. De politicus heeft zichzelf op de tiende plek gezet en heeft daar naar eigen zeggen 'niks te zoeken'. Die opmerking schiet bij Marc-Marie in het verkeerde keelgat: "Maar, dat is je beroep."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pijnlijke gesprekken tijdens Ranking the Stars

"Wat moet ik daar doen?", vraagt Henk aan Marc-Marie. Volgens de cabaretier is het wel duidelijk: "Wat je hier ook had moeten doen", doelend op zijn politieke carrière. Zelf heeft Marc-Marie de politicus op de eerste plek staan, maar heeft daar wel een kanttekening bij: "Via gekonkel en gekruip."

Ook Gerda Havertong was weer van de partij en zij weet wel hoe ze Marc-Marie de mond moet snoeren. De Sesamstraat-coryfee legt uit dat ze Henk 'bezijden de waarheid' vindt. Een mooie manier om iemand een leugenaar te noemen. Als Marc-Marie Gerda wil verbeteren omdat ze, volgens hem de vraag niet goed heeft begrepen, bijt de actrice terug. "Het is jouw taal en ik heb hem goed geleerd."

Ranking The Stars is elke woensdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland.

Tony Junior was ook van de partij deze aflevering en vertelde openhartig over zijn breuk met Maan, dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ryanne van Dorst heeft lachers op de hand in Ranking the Stars

Tony Junior geeft duidelijkheid over huidige relatie met Maan

01:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!