Jules Robinson en Cameron Chant Beeld © Jules Robinson

MAFS-kandidaten Cameron en Jules verwelkomen eerste kindje

08 oktober 2020 17:12

Niet alleen 'Married at First Sight'-kandidaat Chantal Huf (43) heeft haar liefde eindelijk gevonden, ook bij Cameron en Jules uit de Australische 'Married at First Sight' schoot Cupido raak. En dat zelfs tíjdens het programma. Vandaag hebben ze geweldig nieuws, want het stel is ouders geworden van hun eerste kindje: Oliver.

“Onze kleine man is er eindelijk”

De liefde spatte er bij Jules en Cameron meteen van af en aan het einde van het programma ging Cameron zelfs op één knie om zijn liefje opnieuw ten huwelijk te vragen. Inmiddels zijn ze opnieuw getrouwd en kon een zwangerschap niet uitblijven. Jules trakteert haar volgers dan ook op vele kiekjes tijdens haar zwangerschap en ze laat zelfs zien hoe het tijdens de bevalling verlopen is, zoals je in de video hieronder kunt zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Opnames nieuw seizoen Married at First Sight bijna van start

Inmiddels is hun kleine mannetje geboren en zijn ze dolgelukkig met Oliver. 'Onze kleine man is er eindelijk. Heel erg bedankt allemaal. We zijn zo dankbaar voor alle vriendelijkheid en goede wensen', schrijft ze bij een foto met haar zoontje. Ook papa Cameron straalt op de foto met zijn zoontje en laat hem trots zien. 'Ik heb vaak gezegd: 'Ik zou dol zijn op een mini-Cameron!' En dat is precies wat ik heb gekregen!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal uit MAFS gelukkig in de liefde: 'Hij is heel hoffelijk'

Een nieuw seizoen van MAFS Australië is te zien bij RTL 8 en Videoland. RTL Boulevard sprak Chantal na haar hele Married at First Sight-avontuur. Daar vertelt ze alles over in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!