Tim Hofman Beeld © ANP

Tim Hofman dankbaar voor Televizier-Ring: kroon op het werk

08 oktober 2020 23:27

Hoewel Tim Hofman (32) donderdagavond maar liefst drie prijzen won tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, meet hij zichzelf niet aan 'de grote meneren' op televisie. "Ik weet ook niet of ik bij de grote meneren wil horen", zei de presentator na afloop tijdens een persconferentie.

"Er zijn een hoop dingen die ik kan bewerkstelligen, of het nou een gesprek over de dood is of dat ik een oplichter op z'n taas geef, dat doe ik met alle liefde"

"Ik vind televisie maken heel leuk, ik vind programma's maken heel leuk", vervolgde Hofman, die de Televizier-Ring won voor Over Mijn Lijk, werd gekroond tot beste presentator en met #BOOS de prijs voor beste online-videoserie won. "Er zijn een hoop dingen die ik kan bewerkstelligen, of het nou een gesprek over de dood is of dat ik een oplichter op z'n taas geef, dat doe ik met alle liefde. Die grote meneren kunnen me wat. Ik heb ze liever tegenover me met een camera: die grote meneren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Slagter snapt Televizier-winst Tim Hofman niet

Het was voor de presentator erg bijzonder om na acht seizoenen te winnen met Over Mijn Lijk, dat eerder door anderen werd gepresenteerd. "Voor alle makers en kandidaten en het is echt een mooie kroon op dat programma. Als maker, ik zeg dat even in perspectief met alles wat er op de wereld gebeurt, maar als maker is dat heel fijn."

Ook met de prijs voor zijn YouTube-serie #BOOS is hij erg blij. "#BOOS is wel echt ons kind. Daar proberen we echt van een kinderpardon tot een gebroken kaak en alles ertussen te bewerkstelligen wat we kunnen, dus die is voor mij wel even bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Alle winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala op een rij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!