Beeld © AVROTROS

Kijkers niet enthousiast over Televizier-optreden TVOH-coaches

09 oktober 2020 11:06

Het Gouden Televizier-Ring Gala zorgt altijd voor een paar bijzondere momenten. Kijkers zagen hoe Tim Hofman drie keer in de prijzen viel én hoe de coaches van 'The Voice of Holland' zich door een optreden heen worstelden. Zoals altijd zijn de kijkers weer de meest kritische klanten en klommen ze weer in de digitale pen. Ze waren niet bepaald enthousiast over deze ode aan het muzikale programma en zijn blij dat sommige coaches zelf geen auditie meer hoeven te doen.

"Ik vond het een beetje gênant"

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala werd er stilgestaan bij het wereldwijde succes van The Voice of Holland, dat dit jaar tien jaar bestaat. Verschillende coaches betraden daarom het podium om gezamenlijk het nummer 'Use Somebody' van Kings of Leon te vertolken. Roel van Velzen maakte als eerste zijn entree, gevolgd door Angela Groothuizen. Ook Nick en Simon, die in het verleden te zien waren in The Voice of Holland en The Voice Kids betraden het podium. Tot slot voegde ook nieuwkomer Jan Smit zich bij het gezelschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen geeft fietsendief koekje van eigen deeg: 'Sukkel'

Vijf juryleden die ook een aardig mopje kunnen zingen, dat moet vast goed komen. Helaas dacht het publiek daar toch iets anders over. Volgens een van de kijkers is het maar goed dat de juryleden zelf geen auditie meer hoeven te doen. Ook op Twitter wordt er stevig kritiek geleverd. 'Angela, je kan niet meer zingen', klinkt het onder andere. Ook de overige juryleden kregen het flink te verduren van de kijkers. De kritische kijkers vonden het optreden vals en hekelen het playbacken van Jan Smit. 'Ik vond het een beetje gênant', schreef weer een andere kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Televizier-kijker geraakt door eerbetoon van Danny Vera

De kijker genoot wel van de terugkeer van Roel van Velzen, die een van de eerste coaches én mede-bedenker van TVOH was. 

De Gouden Televizier-Ring werd dit jaar gewonnen door Over Mijn Lijk. Alle Televizier-winnaars zie je hier

Het was voor Tim Hofman een spannende avond. Hij kon met drie nominaties namelijk de grootste verliezer van de avond worden, maar dat gebeurde allesbehalve. Vooraf aan het Gala sprak RTL Boulevard met de genomineerden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!