Beeld © Love Island

Imen doet boekje open na bedrog Remco op Love Island

10 oktober 2020 16:05

Islander Imen had al vanaf dag één in 'Love Island' een crush op Remco en deed dan ook haar uiterste best om zijn hart te veroveren. Even leek dat te lukken, maar vlak voor de finale bleek dat het allemaal toneelspel was en dat het hart van Remco aan een ander toebehoort. In 'Love Check-up' vertellen ze alles over de bizarre plottwist. 

"Ik dacht dat je gewoon bang was om je gevoelens te uiten"

Remco vertelt aan presentator Rijk Hofman dat hij al snel duidelijk had gemaakt aan Imen dat hun 'relatie' alleen voor in de villa was, maar daar denkt zijn voormalig partner anders over. "Jij zei tegen mij: 'Ik heb een glazen hart in mijn hand en ben bang om hem te laten vallen.' En toen zei ik: 'Maakt niet uit, mijn hart is wel vaker gebroken.' (...) Ik wist niet wat je bedoelde, ik dacht dat je gewoon bang was om je gevoelens te uiten. Ik wist niet dat je bedoelde: er is iemand in Nederland die ik leuk vind, dus ik ga je hart sowieso breken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Remco in Love Island geconfronteerd met vriendin in Nederland

Saillant detail: Remco zou hebben voorgesteld het programma te verlaten zodat Koen en Naomi in het spel konden blijven, maar volgens hem wilde Imen dat niet. Ook dat is volgens haar de grootste onzin. "Ik snap dat je alles nu rechtpraat", begint ze. "Ik wil je heel graag helpen, maar je moet nu wel de waarheid spreken."

Love Check-up wordt mede mogelijk gemaakt door VuurkorfGigant en Kunstgras.

Alle afleveringen van Love Check-up zie je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-bombshell Fabiënne heeft spijt van Casa Amor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!