Martien Meiland in 'Chateau Meiland' Beeld © SBS/Talpa

Martien en Maxime Meiland achtervolgd door fans op eigen terrein

12 oktober 2020 21:26

Is het nieuwe seizoen in Frankrijk eindelijk aangebroken, regent het ongenodigde gasten op Chateau Marillaux. In de nieuwste aflevering van de Meilandjes is te zien hoe Martien (59) en Maxime (24) achtervolgd worden op hun eigen terrein én hoe andere gasten plotseling en vooral ongevraagd ineens voor de deur staan.

Terwijl vader en dochter in de omgeving van Chateau Marillaux in hun voiture op zoek zijn naar een geschikte buitenlocatie voor de fotoshoot van Maxime's kledinglijn, spotten ze een auto die helemaal niet in de buurt van hun terrein zou moeten komen. Terwijl de Meilandjes plankgas naar huis rijden, zetten de Belgen in de andere auto de achtervolging in. Het bord 'privéterrein' negeren ze volkomen.

Martien en Maxime weten niet wat ze meemaken. "Wat moeten die mensen hier?", vraagt Martien zich hardop af. "Kijk hoe hard ze achter ons aanrijden. Ik ga steeds harder", roept Maxime opgejaagd. "Ze moeten wel in hun auto blijven", vervolgt Martien. "Als Bommel eraan komt, zijn ze hun leven niet zeker." Ze besluiten om de gasten te negeren, maar het kwaad is al geschied. "Ik word hier heel naar van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes bekommeren zich om verwarde fan bij landgoed

Even later is het wéér raak. Nederlanders, deze keer. "Meid, er staat een auto", zegt Martien vol verbazing terwijl hij staat te verven. "Wie komt daar nou weer? Wie ís dit? Wéér mensen die zomaar het pad opkomen... wat een gezeik weer!" De kasteelheer vindt het niet normaal dat hij niet eens meer in zijn eigen huis kan bewegen. Op z'n knieën kijkt hij uit het raam van de gite, in de hoop dat de Nederlanders hem niet kunnen zien. "Die proberen hier dan gewoon binnen te komen", zegt 'ie vol ongeloof. "Koffie drinken, of wijnen. Kijk, het is zondag. We zijn gewoon aan het werk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland in shock door verrassing van dochters

Een nieuwe gast die wel welkom is op het terrein van de Meilandjes, is de nieuwe vlam van Maxime. Leroy heeft haar hart veroverd en de familie is maar wat blij om hem als schoonzoon te verwelkomen.

Maxime Meiland totaal ander mens door liefje Leroy

00:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!