Beeld © SBS/Talpa

Geen nieuw seizoen voor Dance Dance Dance

12 oktober 2020 19:03

Na vijf seizoenen is de koek op voor 'Dance Dance Dance', zo laat presentatrice Wendy van Dijk (49) aan RTL Boulevard weten. Wendy presenteerde één seizoen van het dansprogramma bij SBS.

"Nee, dat komt niet meer terug."

Dance Dance Dance wisselde na vier seizoenen van zender én presentatie. De eerste vier seizoenen waren te zien bij RTL 4, waarvan de eerste drie onder leiding van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. In het vierde seizoen was te zien hoe Humberto Tan het stokje van Jandino overnam. Het vijfde seizoen was te zien op SBS 6 en werd gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk wint slag om failliet fitnessbedrijf DISQ

De kijkcijfers verhuisde echter niet mee met het programma. Zo begon het vierde seizoen op RTL 4 met 1,1 miljoen kijkers, en het vijfde seizoen op SBS 6 begon met 760.000 en zakte daarna in. Op de vraag of het programma een zesde seizoen krijgt, antwoordt Wendy: "Nee, dat komt niet meer terug." Wendy vertelde eerder al in De Telegraaf teleurgesteld te zijn in het programma: "De kijkcijfers van Dance Dance Dance hadden we hoger verwacht."

Het is niet het eerste project van Wendy wat moet stoppen. Eerder werd al bekend dat ook haar tijdschrift Wendy geen reguliere uitgaves meer zal hebben, hieronder zie je er alles over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk kijkt uit naar toekomst vol geluk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!