Giuliano en Lisa Beeld © Nick van OrmondtGiuliano van Love Island reageert op ruzie met Lisa

14 oktober 2020 07:46

Lisa is nog altijd woedend op Giuliano, omdat hij haar tijdens hun verblijf op ‘Love Island’ heeft ingeruild voor bombshell Feline. Op Instagram haalde ze meerdere keren uit naar de Italiaanse horecaman. In ‘Love Check-up’ reageert Giuliano voor het eerst op alle commotie.

"ik wil gewoon eerlijk tegen je zijn"

Giuliano vertelt aan presentator Rijk Hofman nooit gevoelens te hebben gehad voor Lisa. "Ik deed het rustig aan met Lisa. Het leek net of zij al verliefd was. Ik had dat gevoel nog niet. Zij wilde de hele tijd dat ik haar vastpakte, maar ik heb tegen haar gezegd: ik ga jou niet vastpakken als ik dat gevoel nog niet heb. Dan speel ik een spelletje met jou en ik wil gewoon eerlijk tegen je zijn."

Uiteindelijk besluit hij om open kaart te spelen en Lisa aan de kant te zetten. "Ik vond het heel lastig om haar te kwetsen. Dat was gewoon verschrikkelijk. Maar toen deed ik het… en toen viel er echt een last van mijn schouders. Toen kon ik volledig voor Feline gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft óók Feline van Love Island in diepste geheim een vriend?

Lisa heeft echter nog steeds moeite met Giuliano en liet via Instagram weten spijt te hebben van hun vrijpartij. Ben jij benieuwd hoe Giuliano denkt over Lisa na deze uithaal? Je ziet het in de nieuwe aflevering van Love Check-up:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!