Beeld © RTL

Verkouden Hans Kazàn zorgt voor paniek in Ranking The Stars

14 oktober 2020 21:01

Het zou een magische aflevering van 'Ranking The Stars' moeten zijn. Maar de komst van Hans Kazàn (67) zorgt echter voor bezorgde gezichten tussen de sterren. De illusionist woont normaliter in Spanje en dat is gezien de huidige pandemie niet slim om te vermelden.

"We hoeven ons toch geen zorgen te maken?"

Hans woont doorgaans in Spanje en noemt een paar dagen in Nederland een 'leuk uitje'. De illusionist keert af en toe terug naar ons koude kikkerlandje voor een optreden en blijft dan graag een paar dagen plakken. Als Hans dit vertelt, trekt medekandidaat Hans Kesting toch even aan de bel. "Kom je nu net uit Spanje?", vraagt de acteur zich af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie pakt Henk Krol stevig aan in Ranking The Stars

Kazàn laat weten dat hij de avond voor de opnames inderdaad terug is gevlogen. "Je klinkt een beetje verkouden. We hoeven ons toch geen zorgen te maken?", vraagt hij zich af. Volgens Hans hoeft niemand zich zorgen te maken, maar daar denkt Jörgen Raymann toch iets anders over. 

De cabaretier mag naar voren komen om zijn lijst voor te lezen en vraagt aan Paul de Leeuw of er ook geen spatscherm tussen hem en Hans Kazàn mag. "Heb je die ook tussen mij en Hans? Die komt net uit Spanje."

Zoals vanouds werd er weer flink wat afgelachen én gefronst door de BN'ers. Behalve door Koen Kardashian, die dankzij de botox in zijn voorhoofd het fronsen is verleerd, dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ryanne van Dorst: 'Alleen Ranking the Stars doe ik voor 't geld'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!