Beeld © SBS/Chateau Meiland

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit

16 oktober 2020 13:44

De familie Meiland is al veelbesproken, maar met de kortstondige rel rondom huishoudster Nadège deed de kijker schokken. In de meest recente uitzending is te zien waar alle irritaties vandaan komen.

"Zij was natuurlijk helemaal family voor ons, maar dat kan natuurlijk niet"

Martien vertelt in de uitzending dat de huishoudster haar uren niet wil volmaken. "Zij zei op een gegeven moment: ‘Ik kan net zo goed om 12 uur weggaan.’ Maar ja, ze krijgt betaald tot 13 uur. Dan denk ik: gadver. Dan moet ik of Erica zeggen: ‘Nee, meid, je moet blijven, want je moet nog een uur werken voor dat geld.’ Dat is al vervelend om dat tegen zo’n vrouw te moeten doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Houden de Meilandjes hun chateau tóch langer open?

Om de discussie niet verder te laten escaleren, zouden de Meilandjes Nadège hebben laten weten dat ze wel thuis kon blijven en gewoon doorbetaald zou krijgen. "Ze zei op een gegeven moment zelf ook: ‘Ik heb hier een contract en daar staat in dat ik voor het ontbijt ben en het schoonmaken van de kamers, dus ik hoef eigenlijk helemaal geen vloeren in de was te zetten.’ Nou, dan krijg je weer zo’n meningsverschil. Daar heb ik helemaal geen zin in.”

Hoe de situatie zo is verslechterd is ook voor de flamboyante kasteelheer een raadsel. Toen de coronacrisis begon, sloeg de sfeer volgens Martien flink om: "Wij waren misschien toch te makkelijk… Je bent natuurlijk werkgever en werknemer en dat was een beetje kwijtgeraakt. Zij was natuurlijk helemaal family voor ons, maar dat kan natuurlijk niet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland kreeg nieuw oog aangeboden van zakenman

De familie Meiland moet dan afscheid nemen van Nadège, ze hebben er wel een nieuw familielid bij. 

Maxime Meiland totaal ander mens door liefje Leroy

00:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!