Imen Beeld © Videoland

Love Island-babe Imen kapot van liefdesverdriet na bedrog

17 oktober 2020 13:34

Waar Joan en Mert nu horen te schitteren na hun overwinning in 'Love Island', is het nogal altijd Remco die de headlines domineert. Vlak voor de finale kwam zijn grote leugen uit. Waar alle andere kandidaten naar Gran Canaria afreisden om de ware liefde te vinden, heeft hij vlak voor vertrek zijn hart verloren aan een andere vrouw. Zijn Island-vriendin Imen is er nog steeds kapot van.

Zes weken lang werd ze voorgelogen. Het leek er zelfs op dat Remco en Imen een goede kans zouden maken om Love Island 2020 te winnen. Totdat oplettende kijkers erachter kwamen dat Remco een dubbelleven leidde en niet oprecht was in het programma. In een interview met Grazia wordt duidelijk dat het bedrog Imen niet in de koude kleren is gaan zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imen woedend op Remco na leugens over geheime vriendin

"Het gaat niet zo goed. Ik heb er veel pijn en verdriet van", vertelt ze. "Ik had al zoveel moeite om me open te stellen. Nu had ik dat gedaan en krijg ik een klap in mijn gezicht. Mijn hart is letterlijk gebroken." Sinds haar terugkomst in Nederland is ze bezig om het verdriet een plekje te geven, maar ze blijft het lastig vinden om beelden terug te zien.

"In Love Check-Up met Rijk Hofman gingen we een stukje terugkijken. Toen ik dat zag, terwijl ik naast Remco zat, vond ik dat heel moeilijk om terug te zien. Het terugzien van die liefdesmomenten is heel rot. Daar heb ik veel moeite mee."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!