Beeld © RTL/Videoland

Kijkers diep onder de indruk van Geraldine en de Vrouwen

19 oktober 2020 12:55

Geraldine Kemper (30) heeft met haar nieuwe programma 'Geraldine en de Vrouwen' een gevoelige snaar weten te raken. De kijkers van de eerste aflevering wisten niet wat ze hoorden en laten dan ook weten diep onder de indruk te zijn.

In Geraldine en de Vrouwen volgt de presentatrice zes vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld. Als gevolg hiervan hebben deze dames een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Geraldine neemt de vrouwen mee naar Kroatië om, met behulp van verschillende vormen van therapie, te proberen hun PTSS te bedwingen. In de eerste aflevering maken we kennis met de vrouwen. Een voor een vertellen ze hun schokkende verhalen en die gaan niet in de koude kleren zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dit zijn de eerste beelden van Geraldine en de Vrouwen

We maken kennis met Lynn, Anne, Jorien, Loïs, Marina en Hannah en zien hoe zij aankomen in Kroatië. De verhalen van de dames gaan door merg en been en zorgen bij de kijkers voor een brok in de keel. Op Twitter laten de kijkers weten dat het programma ze raakt. 'Heftige aflevering', valt er te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper maakt seksueel geweld bespreekbaar

De eerste beelden van het programma waren ook al indrukwekkend te noemen, je ziet ze hieronder.

Geraldine en de Vrouwen is elke zondagavond om 21:20 uur te zien op RTL 4 én vooruit te kijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!