Beeld © RTL

Remco klapt uit de school: 'Imen gooide mij voor de leeuwen in Love Island'

21 oktober 2020 08:28

Nadat de 25-jarige Remco na zes weken 'Love Island' bekende een vriendin te hebben, kreeg hij bakken met kritiek over zich heen. Aan 'LINDA.Meiden' vertelt hij nu dat hij zelfs haatberichten en bedreigingen heeft gehad.

"Wat mij wel raakt is dat mijn familie en vrienden ook nare berichten en bedreigingen ontvangen"

“Na twee dates met een meisje in Nederland, vertelde ik haar dat ik waarschijnlijk mee ging doen met Love Island", zo vertelt Remco. Volgens hem vond zij dit niet erg, want ze kenden elkaar nog maar kort. "Toen het helemaal zeker was dat ik mee ging doen, vonden we het beiden wel vervelend, omdat het leuk klikte tussen ons. Maar het was nog te vroeg om daarvoor thuis te blijven.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ziggy en Victoria van Love Island uit elkaar

“We wilden de twee weken voor Love Island niet met elkaar afspreken, maar hebben de fout gemaakt om dat wel te doen. Er was een aantrekkingskracht", vervolgt Remco. Tijdens die laatste ontmoeting bleek dat de vonk toch echt was overgeslagen.

Eenmaal aangekomen in de Love Island-villa, bleek dat hij en Imen toch een 'leuke klik' hadden. "Ik begon wat meer met Imen te zoenen en we zeiden lieve dingen tegen elkaar.” Maar zijn hoofd was nog altijd bij zijn liefje in Nederland. Uiteindelijk liet Remco in de derde en vierde week aan Imen weten dat na de opnames, het over en uit zou zijn tussen de twee. 

Uiteindelijk besloot hij in de vijfde week helemaal schoon schip te maken. “Tijdens de laatste vuurkorf vertelde ik dat Imen het wist en dat zij ook degene was die graag wilde blijven. Dat ontkende zij glashard, waardoor ik het gevoel kreeg dat ze mij voor de leeuwen gooide. Omdat ik daar erg boos om was, heb ik nooit mijn excuses aangeboden.” Volgens LINDA.Meiden laat Imen weten dat het verhaal anders in elkaar steekt, maar wil daar verder geen uitleg geven.

Remco zelf kreeg meerdere nare reacties over zich heen: “De eerste drie reacties waren heftig om te lezen. Toen besefte ik dat ik die mensen niet ken, zij het verhaal niet weten en niet willen begrijpen. Vanaf toen deed het me niet meer zoveel”, zegt hij daarover. “Het enige dat mij wel raakt is dat mijn familie en vrienden ook nare berichten en bedreigingen ontvangen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-winnaars Denzel en Aleks verbreken relatie

Remco en Imen waren vlak na de bekendmaking van Remco's bedrog te gast in Love Check-up. Dat zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!