Beeld © CBS

Populaire soap As The World Turns maakt een comeback

21 oktober 2020 09:50

Na 54 seizoenen viel in 2010 definitief het doek voor de populaire soap 'As The World Turns'. Sindsdien moeten de fans het met andere series doen, maar de castleden komen voor een keer weer bij elkaar.

"Ik zal weer herenigd worden met mijn vrienden en collega's van As the World Turns"

ATWT was de langstlopende soapserie en met ruim 10 miljoen kijkers ook de best bekeken soap. Maar de laatste jaren zakten de cijfers naar een dieptepunt. Op 23 juni 2010 werd de allerlaatste aflevering opgenomen. Op Instagram laat acteur Trent Dawson weten dat hij, samen met zijn collega's, een heuse reünie gaat houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het met deze koppels uit As the World Turns?

De cast zal de allerlaatste aflevering nog eens dunnetjes overdoen middels een scriptlezing. Hiermee willen ze geld ophalen voor het theaterbedrijf van Trent Dawson. In totaal zullen er 26 castleden te zien zijn. De reünie zal op 28 oktober op YouTube plaatsvinden. Voor de Nederlandse fans betekent dit nachtwerk, want de reünie zal om 2 uur 's nachts Nederlandse tijd plaatsvinden.

Hoewel As The World Turns inmiddels verleden tijd is, kunnen we in Nederland nog altijd genieten van Goede Tijden, Slechte Tijden. GTST bestaat dit jaar zelfs 30 jaar en Caroline de Bruijn speelt hierin al 28 jaar de rol van Janine en daar vertelt ze hieronder alles over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Daarom hielden wij zoveel van Carly Tenney in As The World Turns

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!