Nikky in 'Hotter Than My Daughter' Beeld © RTL/Videoland

Nikky ondergaat indrukwekkende metamorfose in HTMD

22 oktober 2020 07:54

Het is elke week weer schrikken in 'Hotter Than My Daughter'. De pikante pakjes vliegen je om de oren en de heftige verhalen van de deelnemers zijn altijd aangrijpend. Deze keer was het Nikky die indruk maakt. De 45-jarige heeft COPD in een vergevorderd stadium en weet niet wanneer haar leven eindigt. Haar zoon hoopt dat het programma haar een nieuwe impuls kan geven. De kijkers zien haar in ieder geval ontpoppen tot een échte dame.

“Het leven is een feestje"

“Die is niet kapot te krijgen”, laat Nikky’s zoon weten. De 45-jarige houdt wel van een feestje. Zo gaat ze vaak tot twee uur door in haar eigen dorp, om vervolgens de hort op te gaan en naar België te rijden met haar maatjes. “Mijn jongste minnaar was 28 jaar”, vertelt ze trots. “Die houden het wat langer vol dan die van 47.” Haar levensmotto is duidelijk terug te zien in haar outfits. Nikky heeft nog het gevoel dat ze 18 is, niet de 45 jaar die ze al achter de rug heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kijkers kunnen make-over HTMD amper geloven

“Ik kan wel zeggen dat ik geleefd heb”, aldus Nikky. Ze heeft het nogal moeilijk, want ze lijdt aan COPD. “Je hebt eigenlijk een tijdbom in je lijf”, vertelt ze openhartig. Maar ze gaat niet bij de pakken neerzitten: “Het leven is een feestje.” Maar wel eentje waar Bridget en haar team een andere draai aan gaan geven. Met een toefje make-up, een andere outfit en heel wat wilskracht weten ze van Nikky een ware schoonheid te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty maakt dame van Oma Gonnie in Hotter Than My Daughter

Het resultaat mag er wezen, vindt Bridget. “Wat een verbetering!” Nikky vindt het zelf een ‘verschil van dag en nacht’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Hotter Than My Daughter vallen over pornomodel

In de video hieronder zie je nog een aantal nieuwe deelnemers van Hotter Than My Daughter. 

Kijk Hotter Than My Daughter hier terug. Het programma is elke woensdagavond om 21.30 uur te bewonderen op RTL5 en is vooruit te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!