Beeld © EO/Waar Doen Ze Het Van van 21-10-2020

Waar doen ze het van?-gezin in verwachting van 8ste kind

21 oktober 2020 22:35

De kijkers van 'Waar doen ze het van?' krijgen in de aflevering van woensdagavond een grote verrassing. Bij de familie Geerts is er namelijk gezinsuitbreiding op komst. Annemarie is zwanger van haar achtste kindje tijdens de opnames van het programma.

"Ik vond het de moeilijkste opname van allemaal"

Met zeven kinderen die allemaal op tijd op school moeten verschijnen, zit er voor moeder Annemarie niets anders op dan dagelijks om kwart voor zes op te staan. Je zou denken dat je als moeder het daar druk genoeg mee hebt, maar niets staat het gezinsgeluk in de weg. Er is gezinsuitbreiding op komst en de cameraploeg gaat mee naar de verloskundige.

Dat de camera erbij mocht zijn, is overigens niet vanzelfsprekend. Via Instagram brengt Annemarie haar volgers op de hoogte over de moeilijke keuze die ze heeft moeten maken tijdens de zwangerschap van dochter Lot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waar doen ze het van?-kijkers verbolgen: kinderfeestjes-verbod

'Ik vond het de moeilijkste opname van allemaal', schrijft Annemarie op Instagram. Ze twijfelde of ze dit stukje van haar privéleven wel wilde delen met de rest van Nederland. 'We hebben altijd gezegd dat we een kindje nooit laten weghalen. Dat we het leed wat de artsen voorspellen liever met eigen ogen willen aanschouwen voordat we een beslissing nemen. Daarom kiezen we bewust bij ieder kind om niet te screenen en alleen de twintig weken echo af te wachten. Misschien was dat ook wel een reden waarom we twijfelden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppel uit Waar doen ze het van? wil meer respect voor de rijken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!