Milow in 'Beste Zangers' Beeld © AVROTROS

Milow blaast Beste Zangers-kijkers omver met Franse 'zomerhit'

22 oktober 2020 21:42

De kijkers van 'Beste Zangers' slaan wekelijks aardig wat dozen tissues in, omdat het elke keer weer een jankfestijn is. Maar in de aflevering ter ere van Wulf (33) was het vooral een feestje (met een paar traantjes).

"Het swingt de pan uit"

Het was deze week de beurt aan Wulf om midden in de schijnwerpers te staan. De zanger werd geëerd door zijn medemuzikanten en dat was, voor de verandering, vooral een danspartijtje. De hele avond zat vol verrassingen. Zo beklom Miss Montreal de tafel, vertaalde Stef Bos één van Wulfs vele hits en raakten Suzan & Freek de juiste snaar. Maar Milow bracht een Franse slag die niemand zag aankomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Hans én Tabitha zorgen voor kippenvel bij Beste Zangers-kijker

De kijkers thuis keken met verbazing naar de reggae-versie van 'All Things Under The Sun', die Milow in het Frans ten gehore bracht. 'Wat een heerlijke uitvoering. Geheid een hit!' denkt één fanatieke kijker. Een ander noemt de zanger 'een mooie zonnestraal in deze donkere tijden'. 'Is het alweer zomer? Nu al zin in!' vraagt één Milow-fan, die denkt dat het dé zomerhit van 2021 gaat worden. 'Het swingt de pan uit', weet een vierde het samen te vatten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Beste Zangers móét de Ring winnen, anders lukt het nooit meer'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Hans vertelt waarom ze zó emotioneel was bij Beste Zangers

Het was twee weken geleden al helemaal raak in Beste Zangers. Toen waren de nummers van Stef Bos onder de loep genomen en Suzan & Freeks versie van 'Papa' roerde velen tot tranen, zo ook presentator Simon Keizer. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!