Beeld © AvroTros

Rik van de Westelaken laat exclusieve molactie zien

25 oktober 2020 15:23

Het waren weer buitengewoon spannende weken met dit keer het jubileumseizoen van 'Wie Is De Mol?' Niemand had ooit gedacht dat Jeroen Kijk in de Vegte (46) de Mol was en dat Nikkie de Jager (26) er met de winst vandoor zou gaan. Rik van de Westelaken (49) spreekt de Mol direct na de opnames én laat hij een exclusieve molactie zien, een actie die je in de uitzending niet hebt gezien.

Rik en Jeroen blikken terug op de onvergetelijke reis die Jeroen heeft gemaakt. 'Ik ben vooral waanzinnig trots op hoe het is gegaan en gelopen is', vertelt de radio-dj met een grote grijns op zijn gezicht. 'En dat ik het voor elkaar heb gekregen om de strategie, die ik van te voren had bedacht, om die uit te voeren. En dat die ook zo gewerkt heeft zoals ik hoopte. Op sommige punten zelfs beter dan ik had durven dromen.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jeroen is de Mol van het WIDM-jubileumseizoen

Na een openhartig interview denkt Rik terug aan de tijd toen de kandidaten een gastenlijst met Italiaanse namen moesten samenstellen. In deze eerste aflevering moesten de deelnemers de gasten die op de lijst stonden ook uitnodigen. In deze nieuwe video wordt het ineens duidelijk dat Jeroen er alles aan heeft gedaan om hier een stokje voor te steken. 'Ik noemde Italiaanse namen op die helemaal niet meer worden gebruikt. Ook heb ik zoveel mogelijk namen genoemd, want hoe meer namen hoe moeilijker.' Ook is te zien in de aflevering dat Jeroen achter de rug om van de kandidaten tegen de net uitgenodigde gast zegt dat hij helemaal niet hoeft te komen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Nikkie zag de Mol al in één van de eerste opdrachten

De kandidaten kregen dit jubileumseizoen een tweede kans om de Mol te ontmaskeren. Als je er dan snel uitvliegt, is dat extra pijnlijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!