Beeld © ANP

Bonje tussen Monique Smit en Henny Huisman: 'Dit ben jij niet'

26 oktober 2020 09:25

Henny Huisman (69) en Monique Smit (31) liggen flink in de clinch. Het begon allemaal met een opmerking van Henny die bij Monique in het verkeerde keelgat is geschoten. De zangeres heeft nu op Instagram van zich laten horen.

"Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt"

Henny vertelde eerder dit weekend dat hij de zus van Jan Smit 'ongeschikt' acht voor zijn programma: "Over de Mini-playbackshow heb ik weleens gehoord dat de zus van Jan Smit dat graag zou willen doen. Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar. Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt: dit ben jij niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henny Huisman: 'Zit thuis niet te jammeren om op tv te komen'

Volgens Monique ligt het echter allemaal iets anders, zo laat ze weten op Instagram. 'Natuurlijk is het geweldig om een tv-programma zoals de Mini-playbackshow te presenteren; zo'n gave show waar hele families iedere week voor gingen zitten. Dat wil toch iedereen die van entertainen en televisie houdt', zo schrijft Monique. 'Hoe jammer is het dan ook dat ik de legendarische Henny Huisman hierover nog nooit live heb gesproken.'

'Weet je meid, ik geloof dat die Hennie gewoon nog steeds heel erg popiejopie wil zijn en regelmatig zich nog even met van alles wil bemoeien in de media. Prima, maar er is een tijd van komen en van gaan en nu is de jongere generatie aan de beurt', reageert een volger op haar bericht. 'Ik hoop dat jouw wens uitkomt, want zo’n programma is jou op je lijf geschreven', schrijft een ander.

Henny laat aan RTL Boulevard weten hoe de vork volgens hem in de steel zit. "Het is een aardig meisje, maar niet voor de Playbackshow." Volgens Henny zou een oudere, meer ervaren host deze rol op zich moeten nemen. "Overigens is de vraag van Monique al van jaren geleden, dus totaal niet relevant. Opgeblazen niks dus!" sluit hij af. 

Henny is binnenkort weer te zien op televisie. Eerder noemde hij een mogelijke comeback 'best wel spannend', dat zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!