Imen Love Island Beeld © YouTube-kanaal Imen Dirie

Love Island-Imen kent nieuwe vriendin van ex: 'Ze is aardig'

26 oktober 2020 13:30

Remco Diepenhorst (25) en Imen Dirie (25) werden met de dag verliefder in 'Love Island'. Althans, zo leek het... Wat niemand wist was dat de surfer stiekem thuis al een meisje had. Na vijf weken besloot Remco schoon schip te maken en de waarheid te delen met de andere Islanders. Imen deed eerder in 'Love Check-up' al haar verhaal, maar geeft in een nieuwe video nóg meer bizarre details prijs.

"Ik heb nog een hoop te verwerken"

Vlak voor de grote finale bleek Remco in het diepste geheim al een vriendin te hebben en zowel de fans van Love Island als Imen te hebben bedrogen. Omdat het in Love Island draait om het vinden van ware liefde, moest het koppel per direct de villa verlaten. Ondanks de onverwachte exit, kijkt Imen met een positief gevoel terug op het avontuur. "Ik heb genoten", vertelt ze in een video met Nick Eshuis. "Ik heb een heel leuke tijd gehad, maar wel met een vervelend einde. Dus daar baal je wel van."

Spijt heeft ze dan ook niet, al vertelt ze op haar eigen YouTube-kanaal dat ze het soms wel zwaar heeft. "Je gevoel gaat niet zomaar weg voor een persoon", geeft ze toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remco klapt uit de school: 'Imen gooide mij voor de leeuwen in Love Island'

Dat ze door de leugen van Remco voor de grote finale haar koffers moest pakken, neemt ze hem niet kwalijk. Ze was stiekem eigenlijk wel opgelucht, zo vertelt ze: "Ik wist het al een paar dagen." In de video biecht de Love Island-babe op dat Remco haar een paar dagen ervoor al apart had genomen toen ze een dag vrij waren en niet werden gefilmd. "Hij vertelde dat hij haar maar drie keer had gezien. En toen vond ik het niet nodig om daar iets mee te doen. Ik had zoiets van: je kent mij al vijf weken en je denkt dat je verliefd bent, maar je weet het niet zeker. Ik dacht we gaan het gewoon proberen, maar na één dag trok ik het al niet meer." 

Omdat Imen Remco écht leuk vond, kwam de klap extra hard. De 25-jarige springt dan ook niet direct weer in het zadel, maar wacht even met daten. Haar relatie met Islander Koen, aan wie ze na het programma werd gelinkt, is volgens haar dan ook 'puur vriendschappelijk'. Imen: "Ik heb nog een hoop te verwerken, dus op dit moment heb ik niemand."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-liefde Feline en Giuliano na 1,5 week over

Wat de hele situatie extra pijnlijk maakt is dat Imen vóór haar deelname aan de datingshow al eens bedrogen is. Toch blijft de Brabantse positief in het leven staan en spreekt ze geen slecht woord uit over haar ex. Zelfs niet over het meisje waarmee hij haar bedroog. "Ze was eigenlijk wel aardig", aldus Imen.

RTL Boulevard sprak natuurlijk ook met de winnaars van afgelopen seizoen over de dramatische wending. Joan legt aan presentator Rijk Hofman uit weinig begrip te hebben voor Remco. "Die actie is voor Imen echt heel heftig." Toch vindt Joan het niet kunnen dat ook Imen heeft meegedaan met het toneelstukje van Remco. "Ik vond het heel zielig voor Imen. Ik gun haar de liefde. En we waren heel goed met haar in de villa. Maar ik zei al meteen: 'Maar jij wist het ook al een hele tijd!'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Love Island-winnaars Denzel en Aleks verbreken relatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!