Martien Meiland Beeld © SBS/Chateau Meiland 26-10-2020

Martien vreest voor imago na gênante catastrofe in Hengelo

26 oktober 2020 21:31

Martien Meiland baalt als een stekker in de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland'. Nadat Erica en Maxime hun spullen hebben gepakt om oma op te zoeken, zijn de honden het Hengelose erf afgerend nadat het hek openstond.

"De negativiteit over de Meilandjes in Hengelo is al begonnen!" 

"Nou, je wordt bedankt", briest Martien door de telefoon. "Je bent weggereden en het hek stond open. De honden zijn eruitgegaan en hebben hardlopers aangevallen." Maxime weet niet wat ze hoort als haar vader over de catastrofe vertelt. Ze is er heilig van overtuigd dat het hek dicht was toen ze wegreden in hun Mini. De kasteeleigenaar is woest. "We hoorden blaffen, blaffen, blaffen en uiteindelijk moest Dirk ze van de straat halen. De negativiteit over de Meilandjes in Hengelo is al begonnen!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline reageert op ruzie familie Meiland

Ondanks dat Martien bang is voor imagoschade, is hij niet bang om het imago van zijn voormalige vriendin Caroline aan flarden te scheuren. In zijn boek hangt hij de vuile was buiten. Caroline maakt liever geen woord meer vuil aan de kwestie, maar onthult wel in RTL Boulevard dat ze is omgekocht om uit de buurt van de familie te blijven.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!