Beeld © RTL

Jinek-kijkers verbijsterd door snipverkouden Art Rooijakkers

27 oktober 2020 10:48

Heb je milde klachten? Dan moet je thuisblijven. Het is al maanden dé boodschap vanuit de overheid. Toch leek Art Rooijakkers (44) deze boodschap even te hebben gemist. Hij zat gisteravond zicht- en hoorbaar verkouden aan tafel van Eva Jinek (42) en dat werd door menig kijker opgemerkt.

"Anders was hij inderdaad niet gegaan"

Art was aanwezig in de talkshow om te praten over het nieuwe album van Bruce Springsteen. De presentator klonk niet alleen erg verkouden, maar het was ook overduidelijk zichtbaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jinek-kijkers zetten vraagtekens bij optreden Peter R. de Vries

Ook bij de kijkers vielen de gezondheidsklachten van Art op. Veel kijkers vragen zich af wat Art daar doet en roepen de presentator op om thuis te blijven. Art Rooijakkers presenteerde zijn radioprogramma op BNR wel vanuit huis vanwege verkoudheidsklachten. RTL laat aan AD weten dat er geen reden tot paniek is. De presentator is negatief getest op het coronavirus en mocht dus gewoon aanwezig zijn. "Anders was hij inderdaad niet gegaan", aldus een woordvoerder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier vertellen hoe ze ervoor staan aan Art Rooijakers

Art heeft onlangs nog een drukke week gehad. Hij ontpopte zich als relatietherapeut om de ruzie tussen Frank en Rogier te sussen, met weinig succes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!