Jeroen Kijk in de Vegte Beeld © AVROTROS

Jeroen Kijk in de Vegte versprak zich als Mol tijdens opnames

27 oktober 2020 16:54

Jeroen Kijk in de Vegte (46) bleek afgelopen zaterdag de grote saboteur van het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?'. Maandenlang moest hij zijn lippen stijf op elkaar houden en dat vond de radio-dj best lastig, zo vertelt hij in een video met Molloot Max van den Broek.

"Ik wist natuurlijk precies wat er met ze gebeurd was"

Jeroen kreeg elke maandagochtend het vuur aan de schenen gelegd in de NPO Radio2-ochtendshow Jan-Willem start op, waar hij als sidekick werkt. Zowel presentator Jan-Willem Roodbeen als de luisteraars bestookten hem met vragen over de aflevering van de zaterdag ervoor. Terwijl Jeroen zich daar juist bewust 'versprak' over zijn exit, viel hij tijdens de opnames in Italië bijna écht door de mand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Waarom er geen WIDM-hints waren dit seizoen

Hij vertelt: "We zaten op het punt om met de boot naar Elba te gaan en de avond ervoor zaten Ron, Patrick, Peggy en ik te eten en te speculeren wat er aan de hand was; Tygo en Nikkie zijn weg en wat is er met ze gebeurd? Ik wist natuurlijk precies wat er met ze gebeurd was, dus op een geven moment zei ik daar aan tafel: 'En als we ze dan morgen bevrijd hebben', waarna Peggy mij aankijkt en zegt: 'Bevrijd hebben?'” Oeps!

Alles over Jeroen als Mol zie je in de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie weet het zeker: overleden broertje heeft geholpen met WIDM

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!