The Masked Singer Beeld © RTL

Over de helft: zitten deze BN'ers ook in The Masked Singer?

27 oktober 2020 15:16

Al enkele weken is het raden geblazen tijdens 'The Masked Singer'. Een waar rariteitenkabinet staat elke vrijdag op het podium. Inmiddels zijn er al zeven BN'ers ontmaskerd, maar er zitten nog altijd acht bijzondere figuren in de race. De vraag is alleen: zitten de kijkers en de juryleden op het goeie spoor?

De afgelopen weken zagen we al enkele bijzondere kandidaten onder de maskers vandaan komen. Als eerste zagen we hoe Willeke Alberti de sterren van de hemel zong als de Vuurvogel. Ook de Dino bleef niet lang geheim: in de aflevering twee zagen we hoe Churandy Martina daaronder vandaan piepte. Als derde afvaller was het de beurt aan de Muis. Niemand minder dan Mariska Bauer bleek zich in het pak te hebben gewurmd, zonder dat manlief Frans het wist.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariska Bauer vertelt hoe ze Masked Singer-deelname geheim hield

Hierna kregen we de duo-eliminaties. Per aflevering vertrokken er twee kandidaten en de eerste keer bleken dat het Skelet, Kim Feenstra, en de Koning, Diederik Jekel, te zijn. Afgelopen vrijdag kenmerkte misschien wel de meest emotionele onthulling, want naast de Astronaut, Mattie Valk, moest ook de Yeti naar huis. Hier bleek de ernstig zieke Ernst Daniël Smid in te zitten.

Een Instagram-post op het kanaal van RTL zorgt ervoor dat de kijkers weer flink aan het raden zijn geslagen. Want wie is toch die Panter? En wie huist er in het pak van de Kameleon? Sommige kijkers schrijven onder de post dat ze al zeker zijn van hun zaak en gokken dat Samantha Steenwijk de Kameleon is. Ook zien ze Roué Verveer wel in het pak van de Zebra. En zou het echt Nikkie Plessen zijn in het pak van de Panter?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk onthult The Masked Singer-geheimen

We komen er vanzelf achter. The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!