Beeld © RTL

Nieuwe tandjes Lucille Werner trekken de aandacht in Jinek

28 oktober 2020 08:04

Lucille Werner (53) gooit het roer om en gaat de landelijke politiek in. De presentatrice schoof gisteravond aan bij 'Jinek' om te vertellen over haar ambities binnen de CDA.

"Als ik Lucille was, had ik mijn tandarts aangeklaagd"

De voormalig Lingo-presentatrice vertelde dat ze zich graag wil inzetten voor meer diversiteit: "Ik wil gaan voor diversiteit en inclusie. Dat iedereen altijd gelijke kansen heeft om mee te doen. En dat ik bij ieder beleid denk: is dit divers genoeg en inclusief genoeg voor iedereen? Sluit ik niemand buiten?"

Volgens Lucille is het geen verrassing dat ze deze stap heeft gezet. "Mensen weten dat ik de afgelopen jaren al veel heb gedaan met beeldvorming rondom het hebben van een handicap." Ook laat ze aan RTL Boulevard via een WhatsApp bericht weten dat ze nu acht maanden een beugel moet. 'Invisalign, je weet wel heeft Máxima ook gehad. Normaal gesproken spleetje tussen tanden en nu alles mooi bij elkaar en dicht!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lucille Werner gaat de politiek in voor het CDA

De kritische kijker waren vol lof over de ambities van Lucille, maar hebben wel enkele kanttekeningen. Volgens velen klinkt Werner 'nu al als een politicus' en 'ratelt ze te veel'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lucille Werner belt iedere dag vreemden op

Ook het kakelverse gebit van Werner trekt de aandacht. 'Als ik Lucille was, had ik mijn tandarts aangeklaagd', grapt een van de kijkers.

Gelukkig voor Lucille zijn er ook mensen die haar steunen en het wel zien zitten met haar in de Tweede Kamer. Vooral haar standpunten op het gebied van diversiteit worden gewaardeerd. 'Lucille wordt de nieuwe Merkel', schrijft een kijker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lucille Werner speelt rol in The Passion

Eva zelf speelde zich onlangs ook in de kijker. Zij was een van de genomineerden voor een Televizier-Ster en dat was reuze spannend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!