Het Perfecte Plaatje Beeld © ANP

Love Island-ster blinkt uit als naaktmodel in Perfecte Plaatje

28 oktober 2020 17:13

De derde aflevering van 'Het Perfecte Plaatje' zorgde voor flink wat schaamrood op de kaken bij de kandidaten. Het was dinsdagavond namelijk tijd voor de gevreesde naaktshoot en tussen alle naakte lijven was er eentje die de kijkers van 'Love Island' wel héél bekend voorkwam...

"Ik heb zelf zin om helemaal naakt onder de douche te gaan staan"

De 20-jarige Edo Salihovic maakte in Love Island zijn entree als één van de mannen die zijn best deed om het hart van de vrouwelijke Islanders te veroveren, terwijl hun heren in Casa Amor zaten. Zijn tijd in de villa bleek van korte duur, maar het televisie-avontuur smaakte naar meer en daarom verscheen de fitnessatleet gisteravond, heel verrassend, in Het Perfecte Plaatje

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Pikante naaktshoot zorgt voor schaamrood bij Het Perfecte Plaatje

Hoewel deelnemer Bert van Leeuwen de shoot één grote ongemakkelijke bedoeling vindt, is Bibi Breijman helemaal in haar element. Maar zij heeft dan ook niemand minder dan Edo voor haar lens. En de YouTube-ster heeft een extra uitdaging voor haar model: roken onder de douche. En dat beeld bevalt haar wel. "Ik heb zelf zin om helemaal naakt onder de douche te gaan staan", spreekt ze zich uit. "Oh, zei ik dat hardop?"

"In het begin was het wel spannend, omdat ik uit mijn comfortzone stapte", vertelt Edo aan RTL Boulevard. "Dat ik met Bibi mocht samenwerken vond ik erg leuk, ze heeft gezorgd dat ik me zoveel mogelijk op mijn gemak voelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe liefde Remco uit Love Island is oude bekende

Ondanks alle moeite is het niet Bibi, maar Janny die er met de winst vandoor gaat. Zij weet met haar erotische foto een 9 te scoren. Stefano komt als dagwinnaar uit de bus, maar helaas moet Miljuschka door een fout in de bewerking het programma verlaten.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4 en terug te zien bij Videoland. Alles over dit nieuwe succesvolle seizoen zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!