Beeld © Videoland

HTMD-Gitte: 'Ze noemen mij ook wel de cameltoe-koningin’

29 oktober 2020 07:39

Een bijzondere aflevering van 'Hotter Than My Daughter' waarbij niet de dochter haar moeder, maar de moeder haar dochter heeft opgegeven voor het programma. De moeder van Gitte is radeloos. "Het is een schat van een meid, maar ik vind haar kleding gewoon niét mooi", vertelt ze openhartig aan presentatrice Bridget Maasland (45).

'Mijn moeder werd 65 en toen hebben we voor de grap een stripper ingehuurd. Nou en dat is nu mijn vriend'

Bridget is ook deze week weer op bezoek bij twee vrouwen die volgens hun familie niet de gepaste kleding zouden dragen. Zo ook Gitte, die het liefst haar leggings zo strak mogelijk draagt, zodat iedereen haar kamelenteen goed kan zien. Daarbij laat ze ook haar daarvoor bedoelde clitstring zien. "Ze noemen mij ook wel de cameltoe-koningin", vertelt Gitte trots terwijl ze een broekje aanheeft waarbij haar vagina er zowat uit valt.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Hotter Than My Daughter vanaf maart te zien met Bridget Maasland

De kledingkeuze van Gitte wordt alles behalve in dank afgenomen door haar familie. "Haar broer was het niet eens met haar kledingkeuze", vertelt de moeder. "Hij heeft daar een keer iets van gezegd en dat viel niet in goede aarde. Sindsdien hebben ze praktisch geen contact meer met elkaar." Ook de biologische vader van Gitte heeft afstand genomen van zijn dochter. "Die zei: 'Ik wil daar niet mee geassocieerd worden.' Ja en dan denk ik, hallo het is wel je dochter." 

Gelukkig voor Gitte is er tenminste één iemand die achter haar kledingkeuze staat, namelijk haar partner. Ze heeft haar vriend op de verjaardag van haar moeder ontmoet. "Mijn moeder werd 65 en toen hebben we voor de grap een stripper ingehuurd. Nou en dat is nu mijn vriend", vertelt de dame met een brede glimlach op haar gezicht. Wanneer hem wordt gevraagd wat hij ervan vindt, antwoord hij: "Ik weet dat Gitte van aandacht houdt, dus ik zie haar het liefst ook in de kleding die aandacht vraagt." Niet geheel verrassend draagt hij eenzelfde soort outfit als Gitte.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Patty maakt dame van Oma Gonnie in Hotter Than My Daughter

Ook in deze aflevering wordt de vrouw in kwestie flink onder handen genomen en is ze aan het einde niet meer terug te herkennen. Haar moeder is apetrots en ze kan ook rekenen op een hele dikke knuffel van haar vriend. 

Hotter Than My Daugther is iedere woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 5.