Grey's Anatomy Beeld © ABC

'Grey's Anatomy stopt na dit seizoen'

29 oktober 2020 08:45

Het zou kunnen dat kijkers binnenkort afscheid moeten nemen van 'Grey's Anatomy'. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo denkt dat het mogelijk is dat het ziekenhuisdrama niet terugkeert na het zeventiende seizoen. "We weten nog niet wanneer de show gaat eindigen. Maar de waarheid is dat het dit seizoen kan zijn", zegt de actrice tegen 'People'.

"Ik ben heel, heel, heel enthousiast over dit seizoen"

Shonda Rhimes, de bedenkster van de serie, en zender ABC zeiden eerder dat Grey's Anatomy stopt als Ellen zou stoppen. "Ik denk goed na over deze beslissing. Er werken veel mensen voor ons en we hebben een groot platform waar ik erg dankbaar voor ben", aldus de actrice. "Ik kijk gewoon naar wat we creatief kunnen doen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Grey's Anatomy pakt draad weer op en start opnames nieuw seizoen

De zeventiende reeks is vanaf 12 november te zien en zal ook gaan over de coronacrisis. "Ik ben heel, heel, heel enthousiast over dit seizoen. Het is waarschijnlijk een van onze beste seizoenen ooit. Ik weet dat het gek is om te zeggen, maar het is echt waar."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Grey's Anatomy-actrice bevallen van zoon

Grey's Anatomy, dat sinds 2005 te zien is, is de langstlopende ziekenhuisserie ooit. Het record stond daarvoor op naam van ER (1994-2009) dat tot vijftien reeksen kwam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!