Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave

29 oktober 2020 10:18

Over een kleine maand kunnen we genieten van een nieuw seizoen van 'Temptation Island'. En dit is niet zomaar een versie, maar eentje met een nieuwe insteek en een nieuwe programmatitel: 'Temptation Island: Love or Leave'. In deze reeks gaat het er niet om of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze überhaupt met de ware samen zijn. En dít zijn de koppels die dat uit gaan zoeken.

"Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?" Dat is de vraag waar het allemaal om draait in Temptation Island: Love or Leave. Aan het begin van het programma geven de koppels elkaar de vrijheid om te onderzoeken of ze écht bij elkaar horen. Ze gaan dus als single het avontuur aan. En dit zijn ze:

Dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave!

00:28
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is de startdatum van Temptation Island: Love or Leave

Denise en Marco

Denise en Marco zijn al 3,5 jaar helemaal gek op elkaar. Tijdens het sporten sloeg de vonk over. De twee wonen al een tijdje samen in Capelle aan den IJssel. Na een vakantie met zijn beste vriend begon het vlammetje bij Marco iets te doven. Sindsdien is Denise wat onzekerder over hun relatie en vertrouwt ze Marco niet helemaal meer. Door hun deelname hopen ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

Denise en Marco

Gulcin en Sorelis

De 28-jarige Gulcin wacht al jaren op het moment waarop de 32-jarige Sorelis op zijn knieën gaat en haar ten huwelijk vraagt. Maar helaas zijn er in hun relatie vanuit beide kanten dingen gebeurd waardoor ze elkaar wantrouwen. Dat is dan ook waarom ze meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Als ze hier samen uit komen, gaat Sorelis op één knie.

Gulcin en Sorelis
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Alle remmen gaan los in vernieuwde versie van Temptation Island

Karina en Gregory

De 24-jarige Karina en haar 29-jarige vriend Gregory zijn al zeven jaar samen. En de laatste twee jaar van hun relatie wonen ze ook al onder één dak. Karina en Gregory willen er tijdens Temptation Island achterkomen of het vertrouwen in elkaar er nog wel is. Karina vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren, terwijl Gregory al aan de volgende stap denkt.

Karina en Gregory

Jaydi en Sonny

De beeldschone 22-jarige Jaydi is al drie jaar samen met de charmante Sonny van 27. De twee hebben een woning in Zandvoort en zien hun toekomst samen voor zich. Maar ondanks dat rooskleurige beeld vragen ze zich af of dit het nou is. Zo vindt Sonny dat zijn vriendin zelfstandiger moet worden en andersom ziet Jaydi haar vriend graag wat minder egoïstisch worden. Door hun deelname aan Temptation Island hoopt dit stel erachter te komen of ze écht bij elkaar horen.

Jaydi en Sonny

Temptation Island: Love or Leave zie je vanaf 26 november bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!