Feline Love Island Beeld © Instagram @feline_lifeoffel

Feline niet blij met hoe Love Island-makers haar hebben neergezet

29 oktober 2020 13:41

Als onweerstaanbare bomshell stapte Feline de villa van 'Love Island' binnen. Ze had meteen een goede vibe met Giuliano, met wie ze de finale wist te behalen. Hoewel de Islanders inmiddels niet meer samen zijn vertelt Feline aan 'Grazia' positief terug te kijken op het avontuur. Al had ze liever een paar dingen wel anders gezien.

"Het leek af en toe alsof ik het niet naar m’n zin had, terwijl ik het juist zo goed met iedereen kon vinden"

Volgens Feline had ze de tijd van haar leven in de villa, iets wat niet altijd zo op beeld overkomt. Gedurende Love Island werd de influencer vooral neergezet als rustig en op haar hoede, wat ze erg jammer vindt. "Ik heb zoveel nieuwe vrienden en vriendinnen gemaakt en genoten van de gezelligheid. Ik vond het alleen jammer dat ik dat niet echt terugzag", zegt Feline in het blad. "Het leek af en toe alsof ik het niet naar m’n zin had, terwijl ik het juist zo goed met iedereen kon vinden. Dat had veel meer naar voren mogen komen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-ster blinkt uit als naaktmodel in Perfecte Plaatje

Dat de kijkers thuis dan ook een heel ander beeld van haar hebben vindt ze een gemiste kans. "Heel veel reacties waren positief en dat was superleuk om te zien, maar sommige reacties waren ook heel negatief. Zo gek, ik las bijvoorbeeld dat ik soms echt als een bitch overkwam. Terwijl ik dat absoluut niet ben, ook volgens mijn mede-Islanders."

Feline snapt dat het onmogelijk is om alles in een aflevering van 40 minuten te kunnen stoppen, maar had graag gezien dat de datingshow iets meer van haar ware karakter had getoond. "Imen was bijvoorbeeld een van mijn beste vriendinnen in het huis, maar dat is niet echt naar voren gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nieuwe liefde Remco uit Love Island is oude bekende

RTL Boulevard sprak direct na de finale nog met Feline voor Love Check-up. Zo vertelde ze onder andere over de vermeende relatie die ze er in Nederland op nahield. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!