Beeld © Temptation Island / Videoland

Ken jij ze nog? De meest spraakmakende Temptation-koppels

29 oktober 2020 17:13

Na vijf reguliere seizoenen en twee VIP-edities komt 'Temptation Island' volgende maand met een nieuwe serie: 'Temptation Island: Love or Leave'. Het nieuwe seizoen heeft genoeg potentie om flink spraakmakend te worden, net als de afgelopen jaren regelmatig het geval was. Daarom blikt RTL Boulevard terug op de koppels die het meest zijn bijgebleven.

Pommeline en Fabrizio

Het Vlaamse koppel wist voor hun deelname aan de tweede editie van Temptation Island VIPS als geen ander hoe het spelletje gespeeld werd. De twee leerden elkaar namelijk kennen tijdens een eerder seizoen, waar ze zélf als verleiders op hun prooi afgingen. Toen Pommeline naderhand voor de tattooshop van Fabrizio kwam werken, sloeg de vonk over. Hun relatie werd steeds serieuzer en 'De Kleurplaat' ging zelfs op zijn knieën. Maar blijkbaar waren er toch twijfels, want niet lang daarna besloot het stel de ultieme relatietest aan te gaan. Hoewel ze er zonder kleerscheuren vanaf kwamen, gingen ze na het programma alsnog uit elkaar.

Inmiddels heeft Fabrizio een relatie met de 21-jarige Lotte, die tijdens de lockdown bij hem introk. "Dat huwelijksaanzoek bij Pommeline was impulsief en ondoordacht. Ik was verblind door de media, maar ik voelde dat er iets niet klopte. Anders was ik ook nooit vreemdgegaan", zei hij onlangs nog tegen HLN.

Temptation Gossip: Pommeline over bizar diner met Fabrizio en Julia

11:07
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave

Channah en Quentin

Als er één koppel spraakmakend te noemen is, dan is het wel Channah en Quentin. De twee kenden elkaar al langere tijd van uitgaan in Rotterdam, maar pas tijdens hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch kregen ze interesse in elkaar. Om hun relatie te testen besloten ze Temptation Island een kans te geven, maar omdat de realityster zwanger bleek te zijn moest het koppel het programma vroegtijdig verlaten. Snel daarna besloten ze dat het op romantisch vlak voorbij was tussen hen, wel bleven ze contact houden aangezien ze samen een kindje kregen. Inmiddels is zoontje Tiger alweer een jaar oud en kan hun tweede spruit zich elk moment aandienen. Tussen de twee ouders gaat het minder goed. Zo liet Quentin onlangs nog weten uit huis te zijn gezet.

Channah kreeg tijdens haar deelname aan Temptation Island bakken met kritiek over zich heen. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Zwangere Temptation-Channah krijgt bakken met kritiek

07:11
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alweer een nieuw Temptation Island-baby'tje op komst

Niels en Rosanna

Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. Nou, Niels en Rosanna wél. Terwijl ze de eerste keer volledig de mist in gingen - zo deed Rosanna 'vieze dingen' met verleider Alex Maas - durfde het stel het aan om nóg een keer hun relatie uit te vechten op televisie. Na die (ook niet zo succesvolle) tweede poging dreigde de relatie van Niels en Rosanna te stranden toen Niels vreemdging met verleidster Fabiola, maar eenmaal terug in Nederland kwamen de tortelduifjes echter toch weer bij elkaar en verbrak Niels het contact met de blonde verleidster. Inmiddels zijn ze zelfs verloofd en gelooft Rosanna zó heilig in haar partner dat ze zelfs een derde deelname niet uitsluit.

Niels en Rosanna blikken terug op hun Temptation-avontuur

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de startdatum van Temptation Island: Love or Leave

Zach en Simone

Niet in het rijtje, maar zeker spraakmakend zijn ook Gianni en Melissa. Tempation-fans zagen afgelopen seizoen hoe de twee geschiedenis schreven en een telefoon meesmokkelden tijdens de opnames. Bedrog kent veel vormen, maar deze zagen we even niet aankomen! Het koppel moest per direct de koffers pakken waarna Zach en Simone voor hen in de plaats kwamen. En die waren misschien nóg wel spraakmakender. Hoewel Simone zich keurig bleef gedragen, ging haar vriend al de eerste avond de fout in en besloot tijdens zijn eerste kampvuur dan ook maar meteen de joker in te zetten. Had hij die maar bewaard... Later in het spel deed hij nog veel ergere dingen met verleidster Romée. Onvergefelijk zou je denken, maar niet voor Simone. Zij gaf de zelfbenoemde 'CEO van Fuckboy Airlines' namelijk een tweede kans. Die hij wederom verknalde.

In Temptation Gossip vertelt Zach alles over hoe hij Temptation Island heeft beleefd. Je ziet het hieronder.

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster Danique onherkenbaar zonder felrode coupe

Tim en Deborah

Last, maar zeker niet least: Tim(tation). Weinig deelnemers zijn zo op hun hart getrapt als zijn ex, Deborah Leemans. Heel Nederland en België zag hoe hij zijn aanstaande vrouw - de twee waren immers verloofd - bedroog met verleidster Cherish. Na het zien van de beelden tijdens het beruchte kampvuur smeet Deborah woest haar trouwring in het vuur. Een leven met verleidsters Cherish zat er ook niet in voor Tim; achteraf bleek dat die ook niet echt trek had in een relatie. Hoewel Deborah lange tijd diep in de put zat vanwege het voorval, kunnen de twee inmiddels weer samen door één deur. En dat allemaal dankzij Louisa.

OMG! Temptation-Tim en Deborah weer bij elkaar?

04:39

Temptation Island: Love or Leave zie je vanaf 26 november bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!