Beeld © AVROTROS

Sanne tot tranen geroerd tijdens duet met Stef in Beste Zangers

29 oktober 2020 21:43

Een seizoen van het populaire programma 'Beste Zangers' is niet compleet zonder een speciale duetten-aflevering. Ook ditmaal bundelden de deelnemers hun krachten en brachten bijzondere momenten voort. Toch wiste Sanne Hans (36) en Stef Bos (59) de gevoelige snaar te raken en Sanne zelf hield het dan ook niet droog.

"Ademloos, verwonderlijk"

Na een indrukwekkende avond vol duetten, was het aan Stef Bos en Sanne Hans de eer om het seizoen af te sluiten. Zij besloten om het nummer 'Laat Me' van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Het werd een van de intiemste nummers uit dit seizoen. De twee zaten samen achter een keyboard, die bespeeld werd door Stef.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milow blaast Beste Zangers-kijkers omver met Franse 'zomerhit'

Om de beurt zongen Sanne en Stef een stuk van het lied. Toch is Sanne zelf overrompeld gedurende het nummer en houdt het amper droog. "Ik vind het zo leuk dat ik naast je zit, alsof we thuis waren. Dit was écht een heel mooi muzikaal en liefdevol cadeau", vertelt Sanne aan Stef. "Wauw." Ook De kijker is geraakt door dit optreden. Zo schrijft een van de kijkers kippenvel te hebben. 'Ademloos, verwonderlijk', schrijft weer een andere.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Hans blikt vooruit op speciale aflevering Beste Zangers

Het is niet de eerste keer dat er tranen vloeiden tijdens het programma. Eerder wisten Suzan & Freek met hun versie van 'Papa' al tot tranen te roeren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!