Beeld © AVROTROS

Suzan, Freek én Tabitha raken gevoelige snaar in Beste Zangers

29 oktober 2020 22:00

De afgelopen weken stonden verschillende BN'ers (en één Vlaming) om de beurt in de picture in 'Beste Zangers'. Voor de laatste aflevering bundelde ze hun krachten en daaruit vloeide enkele bijzondere duetten. Suzan & Freek en Tabitha lijken een bijzonder actueel nummer in handen te hebben.

"Ze zullen niet hebben geweten dat dit liedje nu in deze tijd, zo mooi zou binnenkomen"

In deze aflevering moeten de kandidaten dus een duo vormen met een van de medekandidaten. Suzan en Freek trappen deze allerlaatste aflevering af en betreden samen met Tabitha het podium. Zij zingen 'Hou Vol Hou Vast' van Bløf en weten gelijk de toon te zetten. De kijkers genieten van deze samenwerking: 'Wat mooi voor vandaag. Actueel', schrijft een kijker op Twitter. Ook wordt het nummer het 'ultieme corona-lied' genoemd. 'Tabitha, Freek en Suzan zullen niet hebben geweten dat dit liedje nu in deze tijd, zo mooi zou binnenkomen', valt te lezen op Twitter. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milow blaast Beste Zangers-kijkers omver met Franse 'zomerhit'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Hans én Tabitha zorgen voor kippenvel bij Beste Zangers-kijker

Het drietal is niet de enige die weten te raken. Ook Sanne Hans en Stef Bos weten met hun vertolking van 'Laat Me' tot tranen te roeren. Vooral Sanne hield het niet droog. Eerder wisten Suzan & Freek al met 'Papa' voor kippenvel te zorgen, vooral bij Simon. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!